Mer om løpingIMG_1209.jpg

Jeg er glad i å konkurrere og har godt utviklet konkurranseinstinkt. Men du kan lett støte på meg i en latterlig kostyme eller i oransje tyll i startfeltet - for så seriøst er ikke dette for meg.

Konkurranser bruker jeg både som pisk og gulrot; det er ikke morsomt å konkurrere om jeg har skulket for mye trening - så å melde seg på løp er nøkkel for å holde treningen på et godt og jevnt nivå. Anbefales!

En egen side om hvilke konkurranser jeg har deltatt i - og hvilke du bør få med deg! 

 

Løpskonkurranser

IMG_0994.jpg

Foruten å løpe er jeg altså også litt opptatt av løpesko og annet helt nødvendig løpeutstyr. Som drikkeflasker, pulsklokke, vaselin,  joggevogn, solbriller, buff, løpehansker, løpeskjørt etc etc. Det finner du mer om her!

Trener mer enn gjennomsnittet, men langt fra nok. Er aktiv også utenom trening gjennom hyppig bruk av sykkel eller gåing. 

 

Jeg har startet en løpegruppe som har fast trening i Frognerparken hver eneste onsdag hele året - bare å slenge innom - mange hyggelige folk med ulik form og fasong. God plass til nye! Uformelt og gratis er det også. Gruppa har vært til å stole på siden mai 2009.

Det fins flere slike løpegrupper rundt omkring, men om det ikke fins en der du bor - hvorfor ikke ta initiativ til å starte en selv?

 

Løpesko

Helt nødvendig løpeutstyr 

Mine løpskonkurranser i 2017

Februar: Påmeldt Winterrun Oslo - Syk

Mars-April: Bare elendighet i vinter la en kraftig demper  på konkurranseiveren

Mai: Holmenkollstafetten og Gøteborgsvarvet

Juni: Arrangerte Gaustadløpet og løp Sommernattsløpet (deretter skadet!)

Juli: Nada

August: Nada

September: Egentlig nada pga fortsatt skade, men deltok på et par SRM og Oslos Bratteste med poden. Trim for eldre. Heia på Oslo Maraton hvertfall

 Oktober: Heia på 3 opp og ned, løp Rosa Sløyfeløpet som trening og deltok på Hytteplanmila og Halloweenløpet med poden

November og Desember: Gjenstår  å se, trolig nothing

2018 - Bring it on!

Løpspersene mine