skal bare

View Original

Mission Complete

Styrkeprosjekt er fullført 58 timer før deadline. Snakker om god margin. Men ikke pokker om jeg noensinne skal sette meg et så teit mål igjen som å trene 6 timer styrke på en måned. Ikke fordi 6 styrketimer er så himla mye trening på 744 timer i en 31 dagersmåned - men fordi jeg har vært konstant sulten nå i 29 dager. Og jeg er veldig dårlig på akkurat det, jeg klager og syter og syns synd på meg selv 24/7. Greier knapt fokusere på annet. Må. Ha. Mat. Nå.

Og tro ikke at det hjelper å spise, for det har jeg selvsagt prøvd. Det har vært som å putte penger ned i en brønn. Svusj, borte vekk. Ses aldri igjen. Håpløst prosjekt. En sann lettelse at målet er nådd. Premien min er ikke annet enn at jeg slipper å trene 6 styrketimer i september. Og konstant tenke på mat.

 

Bilder som forteller hele historien

Septemberprosjektet:

Treningsprosjektet for september blir motbakker. Jeg skal løpe intervall i hoppbakken like borti her minst to ganger og jeg skal delta på de to testløpene før Oslos Bratteste. Hvis Gud, mann og barn vil.  Har du lyst å bli med eller?

Det kommer til å bli k-j-e-m-p-e-g-ø-y