Styrkeprosjekt er fullført 58 timer før deadline. Snakker om god margin. Men ikke pokker om jeg noensinne skal sette meg et så teit mål igjen som å trene 6 timer styrke på en måned. Ikke fordi 6 styrketimer er så himla mye trening på 744 timer i en 31 dagersmåned - men fordi jeg har vært konstant sulten nå i 29 dager. Og jeg er veldig dårlig på akkurat det, jeg klager og syter og syns synd på meg selv 24/7. Greier knapt fokusere på annet. Må. Ha. Mat. Nå.

Og tro ikke at det hjelper å spise, for det har jeg selvsagt prøvd. Det har vært som å putte penger ned i en brønn. Svusj, borte vekk. Ses aldri igjen. Håpløst prosjekt. En sann lettelse at målet er nådd. Premien min er ikke annet enn at jeg slipper å trene 6 styrketimer i september. Og konstant tenke på mat.

 

Bilder som forteller hele historien

Bilder som forteller hele historien

Septemberprosjektet:

Treningsprosjektet for september blir motbakker. Jeg skal løpe intervall i hoppbakken like borti her minst to ganger og jeg skal delta på de to testløpene før Oslos Bratteste. Hvis Gud, mann og barn vil.  Har du lyst å bli med eller?

Det kommer til å bli k-j-e-m-p-e-g-ø-y