Jeg har mye erfaring med å holde foredrag og kommer gjerne til din bedrift eller organisasjon og snakker på inn- og utpust om løpingens gleder og treningens vidunderlige verden.

Foredrag kan kombineres med en inspirerende og tøff treningsøkt!

 

Jeg har tidligere holdt presentasjoner for Adidas Norge, Nike Norge, Gym Club og Flyktningehjelpen om løpegrupper og løping. Jeg har holdt presentasjoner på norsk og engelsk, men kan også ta det på trøndersk om du vil.  I arbeidet mitt holder jeg ukentlig presentasjoner såvel internt på arbeidsplassen, som eksternt for kunder eller interesseforeninger. Den største gruppen jeg har holdt foredrag for er på ca 150 mennesker.  

Mulige tema: Hvordan starte løpegrupper, hvordan starte med løping, hvor er motivasjonen min og hvorfor er dørstokken så høy, vinterløping, løpsmål, krasjkurs i pulssoner, trening etter tannpussprinsippet, sannheten om maraton ++

 

"Flyktninghjelpen er veldedig partner av Oslo Maraton. Det innebærer blant annet at du kan gi et lite beløp i støtte til organisasjonen når du registrerer deg som deltager. Løping er også en viktig måte å holde seg i form på for mange av Flyktninghjelpens ansatte. I 2013 deltok et tyvetalls ansatte i Oslo Maraton, og organisasjonen var sterkt representert både på helmaraton, halvmaraton og 10 for Grete. - Siris foredrag hos oss var inspirerende og motiverende for å løpe mer og bedre, sier Flyktninghjelpens generalsekretær Jan Egeland, som selv løp halvmaraton i fjorårets Oslo Maraton."

 

Treningsbakgrunn: Jeg har drevet en løpegruppe siden våren 2009, med ukentlig treninger og opptil femti deltakere. For denne gruppen leder jeg treningen og legger opp programmet. Jeg har fulgt kursing fra Running Sweden/Urban Tribes på Running Strenght og kjørt økten for små grupper. Jeg har trener A- og B-kurs. Jeg har også holdt løpetrening på Gym Club Skøyen (nå Elixia Hoff) og for Iform Norge.

 

Ta gjerne kontakt!

 

Foto: Per Ervland (rettigheter KK) 

Foto: Per Ervland (rettigheter KK)