Dato for årets løp er søndag 18 juni

TAKK FOR I ÅR!

UTROLIG GØY Å ARRANGERE LØP FOR 100 ENTUSIASTISKE SMÅ OG STORE. PREMIENE FALT I SMAK OGSÅ I ÅR, OG NYTT AV ÅRET VAR AT REGNET UTEBLE. DET VAR EN NYDELIG SOMMERDAG MED MASSE LØPEGLEDE OG MESTRING. DET ER LAGT UT BILDER OG VIDEO PÅ LØPETS FACEBOOKSIDE

MYE SOM TYDER PÅ AT DETTE BLIR ET FAST ÅRLIG INNSLAG... MEN, JEG TROR JEG TRENGER LITT HJELP. DET BLE LITT FOR MYE LOGISTIKK DE SISTE DAGENE MED MANGE ETTERANMELDINGER OG FOR LITE TID TIL Å FÅ GOD INFO UT. HAR DU LYST TIL Å VÆRE EN AV 2-3 PRIMUS MOTOR FOR DETTE, TA KONTAKT:-)

 

Lavterskel! 

Gaustadløpet er et uformelt og hyggelig løp for barn og voksne på bilfrie veier. Løpet går på grus, asfalt og sti rundt området til Øvre Sogn Borettslag (ØSBL). Det er ingen tidtaking eller resultatlister fra barneløpet.

  • ØSBL er sponsor til løpet!
  • Det er også et samarbeid med KOLL, som gir oss tilgang på startnummer, løypemerking og ekstra premier!

Barna elsker pokaler og medaljer – og selvsagt er det premiering og saft til alle som deltar, og det koster derfor litt (50kr) å delta. (Ingen profitt, arrangementet skal gå i null).  Beløpet betales inn ved påmelding.

Påmeldingsfrist: 7. juni

Etteranmelding er mulig, men begrenset antall plasser.

Løpet har egen facebook side


Start og mål

  • Start og mål blir nederst i akebakken på Øvre Sogn Borettslag– markert på kartene med rød markør
  • Første start er kl 12:30 og er for de yngste barna, deretter er det start ca hvert 15. minutt. Premieutdeling umiddelbart etter mål for hver pulje.
  • Startnummer kan hentes fra kl 11:00.

Startpuljer og starttider

  • 1. pulje ca kl 12:30 - Barn født 2013 og senere
  • 2. pulje ca kl 12:45 - Barn født 2010 - 2012
  • 3. pulje ca kl 13:00 - Barn født 2008 - 2009
  • 4. pulje ca kl 13:15  - Barn født 2007  og tidligere
  • 5. pulje ca kl 13:15 - Lang løype (Barn over 12 år og voksne)

Startpuljene er veiledende med formål om å få mest mulig "likt" nivå per pulje. Ved store kull, vil puljene kunne bli noe justert - og det kan bli satt opp flere puljer. 

Barneløp

For barn er det tre ulike distanser, å velge mellom avhengig av barnets alder. De største barna løper samme løype som de voksne, mens de mellomste barna løper den korte løypen to ganger og de minste løper barneløypen en gang.  Barneløypen som er markert nedenfor er på ca 500 m. Start og mål er markert med rød markør.

 

Sprint for voksne

Selvsagt skal de voksne også løpe! Barna trenger forbilder og spreke foreldre til å henge med, ikke sant? Løypa for de voksne er på ca 1500 m, den er markert med blått på løypekartet og start/mål er markert med rød markør. Løypen løpes også av  de eldste barna . Syns du dette er altfor kort? Gi meg tilbakemelding om det - jeg har et løypealternativ som gjør den drøye 3 km lang totalt.

 

Påmelding

Grunnet bestilling av premier, startnummer og generell "rigging" ønskes påmeldingene inn i god tid, og senest 7. juni. 

I år benyttes VIPPS (911.93.740) OG skjema nedenfor. Husk å oppgi fullt navn på vippser i skjema nedenfor, slik at jeg får match! Pris: 50 kr per deltaker.

Påmeldingsskjema er nå fjernet 8. juni - les mer om etteranmelding nedenfor (begrenset antall plasser)

 

 

Etteranmelding

Etter påmeldingsfristens utløp 7. juni er det mulig å etteranmelde seg. Det er begrenset antall grunnet bestilling av ekstra premier. Etteranmelding er derfor manuelt ved å sende inn mail, vente på bekreftelse på at det er tilstrekkelig med plasser igjen før penger kan vippses over. Mail sender du ved kontaktskjema over. 

Arrangør

Løpet arrangeres i privat regi, jeg har tidligere arrangert Parksprint i Frognerparken(vinterkarusell 2009-2012) og barneløpet Smestaddammen rundt (2012-2014). Det er utrolig gøy å arrangere barneløp! 

Om du har lyst til å hjelpe til med arrangementet, enten med bakst, foto, lyd, utdeling av startnummer og premier eller merking av løyper - gi lyd! Trenger alltid en ekstra hånd:-)

Non profitt! Påmeldingavgiften (50 kr) går uavkortet til innkjøp av premier, saft, boller, ballonger etc. 

Historie

Gaustadløpet ble førte gang arrangert søndag 31.mai. Ett år senere var deltakerantallet økt fra ca 70 i det første året til 100 i 2016. Løpet er et lokalt arrangment for barn og voksne i nærområdet, men ikke avgrenset til det. Tips gjerne venner med barn om løpet!

Gaustadløpet har ingen tidtaking eller resultatliste, men pokalene er det ingenting  si på. Om de blir større for hvert år vites ikke, men de skal oppleves som skikkelige greier!

Søndag 31. mai 2015 ble Gaustadløpet arrangert for første gang! Bildene er fra denne flotte dagen:-)

 Foto: Gyrd Brendeland -  en bukett fornøyde jenter!

Foto: Gyrd Brendeland -  en bukett fornøyde jenter!

 Foto Terje Grytbakk (ØSBL)

Foto Terje Grytbakk (ØSBL)

 Foto: I. SKAR - premien kunne også brukes som kosedyr til kvelds!

Foto: I. SKAR - premien kunne også brukes som kosedyr til kvelds!