Siri - et blandingsprodukt


IMG_1448.JPG

Siri, løper

Har "alltid" trent, men løping har ikke alltid vært hovedaktiviteten. Men når 24 timersdøgn stadig føles kortere og kortere etterhvert som årene går- har løping blitt mer og mer hovedaktivitet. Bort er håndball, volleyball, squash, orientering og det som verre er. Men, løping er gøy. Det er målbart, konkret, enkelt, effektivt og tro det eller ei - det er også sosialt.

I 2009 startet jeg et gratis treningstilbud i Frognerparken, som etter hvert ble til en løpegruppe. Det har vært gull for meg - mange nye løpevenner og aldri en uke uten gode treningsavtaler. Sommer som vinter - ekstra glad i parken har jeg også blitt! Kan ikke annet enn å anbefale løpegrupper.  Nå står Campen på egen ben, og det er utrolig gøy at babyen er blitt voksen og står på egne ben (eller andres om du vil). Gruppa teller over 1000 medlemmer på Facebook, sjekk den ut! Her kan du møte på felles trening eller ta initiativ til en ekstraøkt, treffe en ny løpevenn.


DSC_0049.jpg

Siri, tallknuser

Mellom åtte og fire, og litt til, er jeg tallknuser. Vitnemålet mitt fra NTNU er fylt av matte og statistikk - og har så langt gitt meg jobb i 16 år innen forsikring og pensjon, før jeg gjorde et hopp over til treningsbransjen.  Hverdagens mange oppgaver er varierte og stort sett morsomme - og noen ganger rett og slett supervanskelig. Får brukt hele meg, noen ganger litt mer.

  

Syns det er veldig stas å kunne jobbe med det jeg brenner for: Trening!


IMG_0802.jpg

Siri, mamma og sånn

Utenom 8-16 og når jeg ikke løper eller jobber utenom "kontortiden" er jeg mamma, kone, datter, søster, tante og sånne greier. Det føles for tiden som den første rollen er litt mer altoppslukende enn de andre. To barn krever sitt. Punktum. Foreløpig veldig langt nede på listene når årets mor eller husmor skal kåres - og det er helt greit. 

Forresten er jeg trønder - men jeg er velintegrert og oppfattes mer som en skaptrønder. Har hverken skinnvest eller bart, ei heller hjemmebrent.   Syns Bergen er en fin by og RBK et interessant studie i navlebeskuelse og store selvbilder.  

Liker å lese, skrive og høre musikk - helt stuereine ting alt sammen.  Godt over grensen til kjedelig.