Siri - et blandingsprodukt


IMG_1448.JPG

Siri, løper

Har "alltid" trent, men løping har ikke alltid vært hovedaktiviteten. Men når 24 timersdøgn stadig føles kortere og kortere etterhvert som årene går har løping blitt mer og mer hovedaktivitet. Bort er håndball, volleyball, squash, orientering og det som verre er. Men, løping er gøy. Det er målbart, konkret, enkelt, effektivt og tro det eller ei - det er også sosialt.

I 2009 startet jeg et gratis treningstilbud i Frognerparken, som etter hvert ble til en løpegruppe. Det har vært gull for meg - mange nye løpevenner og aldri en uke uten gode treningsavtaler. Sommer som vinter - ekstra glad i parken har jeg også blitt! Kan ikke annet enn å anbefale løpegrupper.


DSC_0049.jpg

Siri, tallknuser

Mellom åtte og fire, og litt til, er jeg tallknuser og sjef. Vitnemålet mitt fra NTNU er fylt av matte og statistikk - og har så langt gitt meg jobb i 14 år innen forsikring og pensjon. De siste årene har imidlertid jobben blitt mindre preget av Excel og programmering, og dreid mye mer i retning administrasjongreier og powerpoint.  Hverdagens mange oppgaver er varierte og stort sett morsomme - og kontaktflaten er stor. Får brukt hele meg, noen ganger litt mer.

Er over gjennomsnittlig interessert i pensjon og store talls lov - dette er å betrakte som en yrkesskade.  

 


IMG_0802.jpg

Siri, mamma og sånn

Utenom 8-16 og når jeg ikke løper eller jobber utenom "kontortiden" er jeg mamma, kone, datter, søster, tante og sånne greier. Det føles for tiden som den første rollen er litt mer altoppslukende enn de andre. To barn krever sitt. Punktum. Foreløpig veldig langt nede på listene når årets mor eller husmor skal kåres - og det er helt greit. 

Forresten er jeg trønder - men jeg er velintegrert og oppfattes mer som en skaptrønder. Har hverken skinnvest eller bart, ei heller hjemmebrent.   Syns Bergen er en fin by og RBK et interessant studie i navlebeskuelse og store selvbilder.  

Liker å lese, skrive og høre musikk - helt stuereine ting alt sammen.  Godt over grensen til kjedelig.