2019. Bring it on!

Det er skikkelig vårstemning ute med bar asfalt og snøsmelting, men alle med for mange år på baken vet at det kan komme mer hvite greier. Mye mer. Så vi gleder oss litt sånn behersket over de gode løpeforholdene i februar. Men vi gleder oss enda mye mer til løpesesongen begynner i april!

Jeg har fått trent godt og mener jeg er i god form. Jeg har ingen seriøse vondter som bekymrer meg, og jeg får stort sett gjennomført det jeg setter meg som mål. Så gode tilbakemeldinger på tingenes tilstand altså, og da er det vel ikke rart jeg gleder meg til løpesesongen?

IMG_3443.JPG


Jeg har ikke lagt alle små og store planer for sesongen ennå, men noen få løp er klare, og omtrent like mange er på kanskje/nesten klare lista. Mest usikker er jeg på om jeg skal reise til Wien den første helga i april og løpe maraton. Det står ikke på lysten, og jeg tror det kommer til å bli sånn - med mindre de neste ukenes trening går helt annerledes enn forventet.  Men, før jeg bestemmer meg skal jeg ha en økt til over 30 km hvertfall. Foreløpig har jeg hatt en på 32 km og det gikk ganske greit uten den vanlige opptrappingen. Hoppet vel fra 24 el 25 km tror jeg, uten at det ble for langt eller for hardt i etterkant. Jeg har også hatt to uker nå med 6 mil i stedet for 5, og i tillegg greier jeg gjennomføre 2-3 økter i uka med styrke og annen alternativ trening som svømming. Klapp på skuldra for det!


Så, det gledes til ny sesong! Hva med deg? Hva gleder du deg til?

Her er mine foreløpige (litt vage) planer for 2019: 


  • 7. April Vienna Marathon?

  • 27. April Sentrumsløpet - 10 km (påmeldt)

  • 4. Mai. Schjongsfemmern - 5 km

  • 18. Mai Gøteborgsvarvet - Halvmaraton eller

  • 19. Mai  Copenhagen- Maraton ??

  • 7. September Trondheim maraton - Halvmaraton

  • 28. September Oslos Bratteste

  • 19. Oktober Hytteplanmila - 10 km (påmeldt)

  • 3. November - Nice Maraton (påmeldt)

  • Det blir selvsagt en del SRM innimellom:-)

Målene for 2019 er å holde meg skadefri, samt løpe maraton på 3:30 (og et par tidsmål til som vi får komme tilbake til…)