Still standing!

Lenge siden siste livstegn fra meg her på den aller viktigste bloggen. Det er dessverre ikke fordi jeg har hatt mye å gjøre, ikke i det hele tatt faktisk. Jeg har rett og slett vært skikkelig nede for telling. Kan ikke si jeg har kommet meg opp og er ferdig med det, men jeg jobber med saken.

I januar fikk jeg vondt i høyre hæl ved løping, og i februar ble det klart at dette gikk ikke over av seg selv. Diagnosen fra fysio på NIMI var den samme jeg hadde googlet meg frem til selv; plantar fascitt. Og muligens en ruptur i tillegg. Medisin: HVILE og kun alternativ trening som ikke belastet under foten. Altså svømming, sykling, elipse og sånn. Ikke akkurat balsam i mine ører…

I mars kom Korona og så var jeg permittert, og ikke i nærheten av løpbar. Egentlig var jeg ikke gangbar engang, hvis jeg skal være helt ærlig, og mange mener jo man skal være det. I april holdt jeg seriøst på å tilte, så jeg tolket alle tegn til bedring i foten som klarsignal til å løpe. Det gjorde jeg i 2-3 uker og så var lysene rett tilbake til rødt. I mai mistet jeg totalt motet og gnisten og alt som var, men greide bevare et snev av tro på at juni skulle bli bedre. Det kan hende juni blir bedre, men så langt har juni vist seg å være omtrent like råtten som mai. Jeg har fått lov til å løpe litt på sti nå, men kun hver tredje dag. Hva er folk som trener hver tredje dag lagd av!?

På stitur med Kristin, som også er på omtrent samme rehabkjør!

På stitur med Kristin, som også er på omtrent samme rehabkjør!

Nå håper jeg at tre uker med hver tredje dag løping skal gi meg lov til å rykke opp til løping annenhver dag. Jeg vet ikke om det er realistisk eller bare en syk, syk drøm. Men jeg trenger drømmer. Det er jammen ikke lett å bevare motivasjon, troa og jernviljen oppi disse greiene, og i tillegg være uten jobb og det meste av sosialt samvær. Men jeg kan love at jeg prøver. Om du har hørt lite fra denne kanten håper jeg nå du forstår hvorfor. Jeg håper jo det snart endrer seg.

  • Jeg krabber

  • Jeg drømmer

  • Jeg faller

  • Jeg kjemper

Quotefancy-2001874-3840x2160.jpg

Jeg vet ikke hvor mange flere ganger jeg skal falle, men jeg lover å ikke gi opp! Det med entusiasme er jeg ikke helt sikker på, men jeg skal jobbe med det også!