Løping Torrevieja

Her kommer et par tips til fine løperunder i området Torrevieja, det fins helt klart flere som jeg ikke har utforsket. Hadde tross alt bare 1 uke tilgjengelig. Litt dødt sted på vinteren, perfekt for treningsuke da:-)

Lago Rosa de Torrevieja

Her var det utrolig flott å løpe! Veien var rett som en flystripe, men veldig mye smalere da! Perfekt intervallstrekk. Veien het Via Verde (den grønne veien - som stemte!)

Mykt underlag, høyt gress og balsam for sjelen. Soloppgangen fikk vi også med oss. Rakk dessverre ikke mer enn ene siden av vannet, skulle gjerne fortsatt rundt. Planen var å få til en tur til her, men uka gikk fort!




Lacuna de la Mata

Fine veier rundt vannet på mykt underlag! Godt skiltet, med angivelse av avstander. Fuglereservat, så en del avsperret, men vakkert område å løpe i. Tror det er drøyt 2 mil rundt vannet. Du kan parkere ved Parc Natural de Las Lagunas de La Mata y Torrevieja som er ganske raskt etter avkjøringen fra 332. Dessverre ikke bilder herfra, men er verdt å sjekke ut! Anbefaler dog å ha øynene med seg, en feit slange kryssa stien rett foran oss. Justsayin!

Utsikt fra fugletittehus!




Promenaden Torrevieja

Det var veldig fint å løpe langs havnepromenaden i Torrevieja. Havet utover og sentrum innover. Vanskelig å løpe seg bort da.

Fra der vi bodde var det ca 3 km inn til sentrum av Torrevieja , og ca 3 nye km til jeg kom til klippene på bilde nedenfor. Jeg løp både langs promenaden og inn i bygatene. Flatt og lettløpt, og i februar da vi var der var det aldri trangt om plassen. Ikke mange løpere å møte på morgenen, det er sikkert litt flere i sommersesongen.

Denne kan lett utvides i begge retningene hvis man vil ha litt lengre tur. Denne var 12,5 km





 

Promenaden mot Playa Flamenca

Siste dagen der nede løp vi vekk fra Torrevieja og sørover. Etter ca 2 km tror jeg vi kom inn på en fin turvei, og her var det også veldig fint å løpe. Med på kjøpet fikk vi både fullmåne og deretter soloppgangen. Etter hvert ble stien litt mer steinete - men her kunne vi også fint ha fortsatt ganske mange kilometer tror jeg.