Snart er det ikke lov til å trene med mindre man gjør det fordi man har et inderlig ønske om å få knallfin rumpe. Det er alvorlig og jeg tuller ikke.  

Snart er det ikke engang nødvendig å trene for å få en knallfin rumpe.  Det er bare å kjøpe en antishake trikot, så er rumpa knallfin på en-to-tre. Eller fir.

Snart går helse- og omsorgsdepartementet, likestillingsdepartementet, handels- og næringsdepartementet og fornyingsdepartementet (hvor det nå enn innlemmes) sammen for definere hva en knallfin rumpe er. Inntil da kan vi alle klappe oss selv på stumpen vår og tenke at den er knallfin. Men det er altså bare inntil videre. Verden går tross alt fremover. Bare tenk på rumpehiten fra DDE og vips; trikotrumpa under er virkelig knallfin.

Nei - det er ikke noe link direkte til butikken om du klikker på bildet. Det skulle tatt seg ut.

Nei - det er ikke noe link direkte til butikken om du klikker på bildet. Det skulle tatt seg ut.

Snart er det også helt normalt, og ikke minst helt gratis, å  detoxe 10-12 kilo vekk fra magen. Selv visste jeg ikke engang at jeg hadde 10-12 kilo definert som mage. Men det er mulig det er 10-12 kilo om man tar med hele Hollywood. Det er en viss mulighet for at jeg ikke har skjønt konseptet ennå. Men merk deg mine ord, dette hysteriet her blir snart helt normalt.  De nevnte departement går nok også sammen for å nydefinere begrepet mage.

Nei, ingen link her heller gitt.

Nei, ingen link her heller gitt.

Det fineste jeg kan tenke meg er en kropp med knallfin sprettrumpe og ingen mage.