Transient

 

Lea har sendt meg en award og utfordring, med 10-spørsmåls intervju. Selvsagt svarer man på sånt. I alle fall når det kommer fra selveste prinsesse Lea! Det er veldig hyggelig at hun skriver at bloggen min er leseverdig og lett tilgjengelig innhold - takk for fine ord og pris/utfordring.

Hun stilte meg de ti spørsmålene nedenfor, og i total mangle på fantasi kopierer jeg de spørsmålene videre uten redigering:-) Utfordringen sendes videre til Marit som alltid er sprudlende og smitter med sitt gode humør og til tøffe og inspirerende Anna. To jenter jeg gjerne skulle trent med i hverdagen - men som jeg i alle fall treffer på flere løpskonkurranser gjennom året. Syns de skriver gode, morsomme og inspirerende blogger - det hjelper kanskje også at vi er jevngode og kan ha noen fine løpsoppgjør, i tillegg er begge tobarnsmødre som meg selv. 

 

1. Hvem er du, i én setning?

Jeg er en helt utrolig (streit) person som brenner for at folk skal bruke kroppen sin mer, og ikke la den forfalle i en bil eller en sofa (for ikke å snakke om den grusomme stresslessgreia!).

2. Hvorfor blogger du?

Veldig usikker, stiller meg selv det spørsmålet ukentlig. Hvis noen har svaret må de gjerne bruke kommentarfeltet. Jeg tror (håper?)det har noe med engasjementet for at flere skal oppdage gleden med en svett og stinkende kropp. Aner ikke om jeg lykkes. 

3. Hva er din mest kontroversielle mening, altså en mening du har som du har inntrykk av at relativt få andre deler?

At mennesket er tjukk i hue og at all blårussøkonomidritt er basert på at mennesket handler rasjonelt, noe det slett ikke gjør. Hva er poenget med teorier som baserer seg på så usaklige og lite realistiske forutsetninger?

4. Hva inspirerer deg?

Flinke og engasjerte folk med masse energi. Nytt og stilig utstyr. En løpetur i skogen der alt bare flyter. En god bok. Et dikt. En låt. Jeg er lett å inspirere.

5. Hva irriterer deg?

Folk som går sakte. Sorry ass, jeg fikser ikke subbing.

6. Er ninjaer eller pirater kulest?

Syns ingen av de er særlig kule. Sorry igjen. Syns Ingrid Kristiansen er kul. Der har du meg.

7. Hva er ditt Mount Everest?

Hverdagen med to små. Trenger ikke reise langt for å bestige noe fjell, av og til er det utfordrende nok å få to unger ut av huset. For ikke å snakke om at de også skal være påkledd, ha mat i magen, pusset tenner, rene ansikter og hender og ikke komme ut for en akutt dosituasjon innen fem min.

8. Ville du helst sitte fast i alderen 10, 25 eller 50? Hvorfor?

Jeg kan ikke sitte fast noe sted som helst. Er i overkant rastløs så selv om både 10 og 25 var fine tider - må jeg videre. Jeg er kanskje en streber. Så hvis jeg skal bli stuck et sted må jeg gå for alternativtet som fortsatt ligger framfor meg, kanskje er det tidspunktet jeg ønsker å fryse alt?

9. Hva er ditt drømmereisemål og hvorfor?

Jeg har ikke noe egentlig drømmereisemål, det er nok utrolig mange flotte steder jeg ennå ikke har vært. Jeg håper vi kommer oss mer ut på tur igjen snart. I utgangspunktet burde vi alle være flinkere på å skape drømmereisen her vi bor. Nordmarka er fantastisk:-) Men også Norge som ferieland, og hei - vi har penger nok til å reise i eget land. Ærlig talt, du kjøper en kaffe for 30-40 spenn og en brus på kiosken til det dobbelte av matbutikken ti meter lenger bort.

10. Kan du fortelle meg en vits?

Nei. Ærlig talt, jeg er aktuar. Kvalifiserer det til fritak?