Utrolig godt at akkurat denne uka er på hell. I kveld kommer endelig Stian hjem fra utlendigheten og min tid som alenemor er heldigvis over.  Nå ble uka vesentlig enklere enn jeg trodde da jeg gikk inn i den sist søndag, ettersom svigermor kom sørover og hjalp til og overnattet her tre netter. Men selv med så mye hjelp er jeg glad Stian kommer nå i kveld, teller ned timene. Jeg er bare ikke lagd for en alenemortilværelse. Jeg er slett ikke sikker på at jeg er skapt for mammalivet engang. På den positive siden kan jeg konkludere med at jeg fikser dette til en viss grad, jeg er litt bedre enn jeg trodde som mamma. Det er da enda noe. (Ok ok ok, jeg tror ikke jeg blir årets mor ever, men kanskje jeg kan unngå jumboplassen fra nå? )

Så treningsuka som jeg trodde skulle bli amputert har blitt helt normal:

 • Mandag: Gåring og litt kjerneøvelser
 • Tirsdag: Gåing + 10 km løpings med sekk mlm jobb og bhg henting og litt kjerneøvelser. 
 • Onsdag: Gåing og litt kjerneøvelser + Intervaller i parken - ganske fin fart i beina
 • Torsdag: Gåing og 30 min svømming mens poden var på svømmekurs
 • Fredag: Gåing og litt kjerneøvelser. Fredagsjoggen 12 km opp til Bogstad, etter jobbedag hjemme
 • Lørdag: Transportjogg og Runners Strength med Lise og poden.
 • Søndag: Totimers løpetur med minsta i joggevogna. Blytungt, men superfint og vårlig ute!

Oppsummert er det blitt 58 km løping og tre mil gåing. I tillegg 90 min styrke (og da er ikke to timer med vognløping inkludert!) samt 30 min svømming. Tolv og en halv time med loggført aktivitet. Det er faktisk en bra treningsuke det! C´MON greia går fortsatt fint, kilo nummer tre er i boks. De sitter hardere og hardere nå, men jeg gyver løs. Føler meg sterk i viljen og det hjelper på motivasjonen å få litt resultater underveis. I tillegg har Lise Marit tatt utfordringen min, og det er ekstra fint å være sammen om en slik mission. Tar gjerne med flere!

Ukas treningsopptur: Syns uka har vært veldig fin treningsmessig, men intervallene var av god kvalitet, så det får bli de denne gangen. Vi løp etter oppvarminga tre små pyramier, som betyr at hver pyramide er i underkant av 0,5 k - 1 k - 0,5 k - med ett minutts pause. 

Pyramide 1:  2:07 - 4:18 - 2:06, Pyramide 2:  2:06 - 4:16 - 2:02, Pyramide 3:  1:58 - 4:14 - 1:58. Farta på de siste korte er 4:10-4:15, det var Jeanette som plutselig kom opp på siden av meg på disse to rundene og yppet til bråk. Kunne ikke annet enn å svare!

Med puls stort sett i sone 3 og 4 lover det godt. Det er en måned igjen til sesongstart i Fredrikstad på halvmaraton. Så går det slag i slag med Drammen påskemaraton og Sentrumsløpet før mai kommer og tar oss. Tror treningsgrunnlaget mitt er bra - gleder meg til sesongstart! 

Ukas treningsnedtur: Tirsdagsøkta var seig. Har bare ca 2 km i avstand mellom kontor og bhg, så måtte finne på noe for å få til ca 10 km. Men etter at jeg nesten kom for sent siste fredag turte jeg ikke annet enn å holde meg i området. Forrige uke kunne jeg alltids ha ringt Stian, denne gangen var det ingen plan b. Så, jeg løp tre 2 kms sløyfer i parken med passe tung sekk. Jeg må finne meg en ny løpesekk, den jeg har nå har for mange skavanker. Det største minuset er at strammingen over brystet alltid går opp når jeg strammer den, og det er knotete å få den på igjen. Sekk som ikke kan strammes sitter jo ikke godt og blir tung og vond å løpe med. 

Ukas overraskelse: At svigermor kom på besøk, at jeg fikk holdt godt fokus på C'MON og at vi plutselig fikk kjøpt rekkehus på Gaustad som vi har prøvd på altfor lenge.  Vi overtar det allerede 20. april, så det er bare tiden og veien for å få til salg før påske. Blir neppe overtakelse her så fort, så det blir vel dobbelt opp med hus en periode. Prøver å ikke tenke så mye på det!

Fra dagens tur ut til Fornebu med minsta (ingen av løpekompisene mine var all in - så jeg måtte bare ta henne med! Ok, hun våknet kl fem i dag morges og trengte en soving til før kvelden.  Hva mor trenger etter en slik morgenstund er det ingen som spør om! Hun er tung å skyve på nå! Totimer med løping og styrke altså- i fantastisk vårlig luft og sol:-)

Fra dagens tur ut til Fornebu med minsta (ingen av løpekompisene mine var all in - så jeg måtte bare ta henne med! Ok, hun våknet kl fem i dag morges og trengte en soving til før kvelden.  Hva mor trenger etter en slik morgenstund er det ingen som spør om!

Hun er tung å skyve på nå! Totimer med løping og styrke altså- i fantastisk vårlig luft og sol:-)

Ukas tall er dobbelt opp fordi

 • To hus
 • To biler (Teslan kommer i slutten av mars!)
 • Dobbeløkt i dag med løping og skyving
 • Dobbeløkt i går med transportløping og Runners Strength
 • To barn (føles av og til som ti!)

Går for en normaluke nå - please. 

Neste post blir tilsvar til Leas utfordring, lover.

Transient