På snørra igjen

Hei bloggen!

Er bare en kjapp tur innom her for å fortelle dere at jeg ligger nede. Så vær litt ekstra grei med meg nå. Ikke fordi jeg fortjener det. Bare fordi jeg trenger det.

Siste løpetur var mandag kl 5:25 i uke 8. Da løp jeg morgentur med Asta og Kristin, og etter det kunne jeg ikke gå normalt. Det betyr at jeg ikke har løpt på 8-9 dager. Heldigvis tima jeg det godt med ski i vinterferien. Jeg fikk faktisk bra dreisen på skøyteskiene mine! Denne uka blir det ellipse og svømming. Og styrke. Jeg har fortsatt skumle planer for 2020, tenker benytte dette slaget i trynet til å bli sterkere!💪🏻

Akkurat hva som feiler meg vet jeg ikke ennå, skal på NIMI over helgen og håper jeg får noe håndterbar info da. Inntil videre halter jeg videre og tviholder på troa. Jeg har hatt smerter i høyre hæl i noen uker, som brått ble veldig mye verre mandag i forrige uke altså. Jeg har Googlediagnostisert meg frem til PF, og gjør øvelser som om det er det jeg har.

Nå står ny svømmeøkt på planen, så om alt går i dass med løpinga skal jeg hvertfall ha noe crawl progresjon ut av dette.

Det var alt for nå. Send meg alle gode vibber og tips er du grei! Takk😊

IMG_2267.jpeg