Alle som kjenner meg vet jeg er en sjokoladejunkie. Jeg har altfor mange favoritter og jeg eier ikke viljestyrke om jeg har en sjokoladegreie innenfor huset. Siden jeg har spesialkompetanse på området skal jeg øse av min kunnskap til dere der hjemme. Denne gang er det sjokoladekjeks det skal handle om.

Sjokoladeterapi - rimeligste og mest velfungerende terapi du kan kjøpe for penger

Sjokoladeterapi - rimeligste og mest velfungerende terapi du kan kjøpe for penger

Sjokoladeterapi fra Café Bakeriet er en usunn og dritgod kjeks dynket i deilig sjokolade. Den er så full av sjokolade at jeg av og til undrer på om det egentlig er sjokolade og ikke kjeks.  Jeg har testet mange ulike kjeks - men ingen når opp til disse. Café Bakeriet har flere med sjokolade, som jeg i grunnen bare slår sammen med denne her. De heter litt forskjellig, men det er det samme - masse sjokolade og masse energi rett i fletta. Hater og elsker når Coop har 3 for 2 av disse. 

I helga på besøk hos søsters med familie fikk jeg smake en (for meg) ny sjokoladekjeks som også falt i smak - så da var det duket for sjokoladekjeksduell. 

Utfordrer: Sjokoladeklem fra Freia.

Utfordrer: Sjokoladeklem fra Freia.

En smak i helga, ga mersmak - pakken ble innkjøpt i dag. Og jada, det smaker bra. Det smaker sjokolade og det smaker usunt. Men, det når virkelig IKKE opp til Sjokoladeterapien fra Café Bakeriet. Sorry ass. Terningkast 3 og en halv, mot soleklar sekser for favoritten. De gamle er fortsatt eldst, sånn er det bare. Peace out.

PS! Interiørbloggen oppdateres snart - og ja jeg har løpt intervaller i kveld - og er klar for halvmaraton på lørdag. Klar som et egg. Minst.