Tunge bein etter Lørenskog - eller kanskje hadde de vært tunge uansett. Det kjennes i alle fall ut som jeg forsøker å flytte på en hel liten elefant for tiden. For, så lenge skal vel ikke 21 k sitte i heller. Men er sykt stiv bak i leggene, mindre enn søndagen etter løpet - men langt fra borte heller. Det kjennes ut som det løsner når beina blir varme, men så kommer det snikende tilbake igjen etterpå og jeg går som en maratonløper ned trappene. Det er nok bare alderen og gikta. Sikkert. 

Som om ikke det var nok at jeg nå må gå til anskaffelse av rullator og frikort på apoteket pga alderen er det også slutt på oktober. Det betyr at slaget definitivt ble tapt i månedsprosjektet, ikke at jeg hadde håp etter lørdagens Lørenskogløping, men det var liksom ikke endelig tapt før nå. Jeg leder 2-1, men det betyr at om jeg taper novemberprosjektet så blir det match ball i desember. Jeg vet ikke om jeg har nerver til det.  Så, da trenger jeg et easy peasy prosjekt for november. Og jeg skal ikke prøve på det samme novemberprosjektet som 50% av folkene nå går for.  Det er ille nok med gikta om jeg ikke skal ha bart også. 

Månedsprosjektet for november må altså være enkelt.

Men, det kan ikke være så enkelt at jeg garantert klarer det, for det gir jo ingen mestring. Jeg er mestringsjunkie, jeg innrømmer det. Men over til de seriøse kandidatene for november:

  • Bildeprosjekt: Få ordnet med bildebøker av ungene, jeg har en stor jobb foran meg fordi jeg har vært #elendigmorsemne, spesielt de siste tre åra. Vet ikke om jeg var gullkandidat før det heller altså, men du skjønner poenget. Jeg har tre år å ta igjen på barnefotofronten. Det er mulig å gjøre det på en måned, men fy det blir litt av en innemåned.
  • Sjokoladeprosjekt: Strupe inntaket. Ikke stoppe, jeg vet hva som skjer da. Da setter jeg igang med masse kakebaking, og andre kreative måter å få i meg sukker og fett på. Dette er et håpløst prosjekt.  
  • Ryddeprosjekt: Ettersom løping prioriteres relativt høyt er det lite tid igjen til rydding, vasking og sånne skrekkelig morsomme ting i huset. Det er ikke det samme som at det ikke er nødvendig. Jeg er veldig usikker på om dette er en god prosjektkandidat, og hvor mye sjokolade som kommer til å gå med her. 
  • Fartsprosjekt: Når det gjelder løpingen min forsøker jeg for tiden å ha litt fokus på fart og teknikk. Dette er et langt mer lystbetont prosjekt enn de over, men jeg ender oftest opp med en rolig joggetur hvis jeg ikke har en plan for treninga. Så, det trengs litt fokus for å komme over på fartssporet. 
  • Overleveprosjekt: Kanskje er det tilstrekkelig prosjekt for november. Det kommer til å bli enda mørkere framover, enda kaldere og kanskje kommer det sågar snø og is. Det er ikke gitt at man overlever november. Den er hard for oss gamlingene. Lårbrudd, forfrysninger og enda verre ting kan skje. 

 

Hva mener du jeg skal gå for?