Grisevarmt og ingen vind - det ble en hard økt i parken i kveld.  Men det er sosialt å løpe i parken med Camperne - så det var mange svette smil rundt meg å klamre seg til. Uten løpegruppa hadde denne økta blitt omgjort til en kosetur i pratetempo etter den første eller andre intervallen. Det er derfor du må finne deg en gruppe å løpe intervallene med - det er dritvanskelig alene. Du blir plutselig helt utrolig kreativ på gode unnskyldninger hvorfor du heller bør gjøre noe helt annet. Noe som ikke innebærer høy puls og melkesyre. Noe som ikke gir deg fremgang på løpinga.

Polar sa at økta forbedret oksygenopptaket mitt - i tillegg til fart, effektivitet og prestasjon. Jeg stoler blindt på polar når han sier sånne ting. Hvis han sier at jeg ikke skal spise is og godteri bytter jeg batteriet eller kjøper ny klokke.

"This training increased your anaerobic tolerance. It improved your maximal oxygen uptake (VO2max), speed, efficiency, and performance. This training intensity is recommended for relatively short exercises. It is important to warm up before and cool down after the workout." 

iPhonen min sa at jeg så sliten ut etter økta: 

IMG_2176.JPG

Ja, jeg har på meg en sånn der hypermoderne hip og cool og trendy shorts. Den er kjøpt i 2002 eller noe.  Det er fordi sånne luftige og korte shortser er perfekt for varme dager. Ikke fordi den ser bra ut med høy hæler og skrammel rundt halsen.

Og den finisher skjorta her er jeg fornøyd med. Den er svindyr!

Peace out.