fire gang fire du liksom

Neida, jeg har ikke begynt med sånn 4 x 4 religion. Men jeg kom farlig nær denne uka.

På tirsdag fikk jeg invitert med Astrid på løpings, jeg har lovt at jeg skal dra henne ut så hun kommer i gang igjen. Det er selvsagt fort gjort å love, men like fort gjort å glemme av i en hektisk hverdag. Så, jeg har ikke fått gjort det så mye som jeg hadde tenkt. Slike slag livet gir ass.

Siden hun ikke har fått trent så mye den siste tiden tenkte jeg vi fikk løpe litt intervaller i parken. Det er så fleksibelt, både fordi pauser er kjærkomment og avstandene ikke blir så store. Intervaller er perfekt for fellestrening, uansett nivåspredning. Det er så sant som det er sagt det. 

Parken er jo perfekt for intervaller da, med alle sine kryss og runder. Men siden jeg skulle trene intervaller med Camperne på onsdagskvelden samme sted hadde jeg behov for å gjøre noe annet enn de vanlige intervallene. Så det ble fartslek intervaller, og en slags fire ganger fire - uten at det var planlagt. Om du har lyst til å teste økta så er det en grov skisse nedenfor! 

  • 15 min oppvarming - pratetempo
  • 10 trappeløp opp til selveste monolitten. To ganger, hver serie tok i underkant av 4 min
  • Rolig pausejogg
  • Åttetallstrapper fra soluret og bak til kretsbuen som står helt bakerst i parken. To ganger, her hadde jeg bestemt på forhånd at vi skulle løpe 4 min - jeg kom ca 2 og en halv runde.
  • Ett bens hinking opp de tre små trappene bak monolitten, 5 serier ca 15 trinn i hver serie. Tok vel et par minutter. 
  • Sprunglauf eller hva det heter - men bare kort altså, skulle bare tøffe meg 
  • Rolig nedjogg
Stilig, eller hva?

Stilig, eller hva?

Jeg ble helt smadret i leggene etter all denne hinkinga. i tillegg kjørte jeg på med litt mange ettbens tåhev hjemme etterpå. Så nå er de helt ubrukelige! Går som en blek Chaplinkopi. Hvem satte inn stålskinna liksom. Ugh. Intervallene i går ble en mare, med høylytte skrik fra anklene. Au! 6 intervaller på a 4:15 min var i overkant - og i dag har jeg vært fullstendig tom. Var det noen som sa hviledag? 

For ordens skyld, pulsen skal vel strengt tatt ligge litt høyere på sånne intervaller ja. Tempo rundt 4:30 er godkjent på sånne bein. Peace out.

Skjermbilde 2014-02-27 kl. 21.15.13.png