Mote meg her og mote meg der

Nå har jaggu fashionfolka kasta seg over splitshortsen!  Jeg vil ikke at den skal bli poppis (eller megahit som de kaller det), jeg vil at den skal være nerdete og sær og at alle skal skjønne at jeg ikke leker løping når jeg løper i en sånn. Argh!

Hør hva det fehodet skriver: "Den sporty joggeshortsen kan brukes både på dagtid for en mer casual look, og på kvelden hvis du skal ut på byen. Bare bytt ut joggeskoene med et par høye hæler og en blazer, skriver hun på bloggen sin."

Videre:  "Tror du at den ultrakorte joggeshortsen kun er egnet løpeentusiaster på Sats og Elixia? Da må du tro om igjen."

Er vel nesten ingen jenter som bruker denne inne på studio, der går de fleste i tettsittende tights, aller helst sorte. Forresten, de går vel i løsere bukser også, sånne yogapants. Men, de går helt ned til gulvet for hud er så fryktelig uhygiensk må vite. Kan de ikke bare holde seg i sånne antrekk der inne? 

 

Bloggerne (fotballfrua - gah!!) og kjendisene har visstnok falt fullstendig for den korte løpeshortsen, gjerne i gull eller skinn.  Snart kopierer de supergirldrakta mi også - merk mine ord!

Si at det er 1. april . Please. Det er LØPESHORTS som i løpe, ikke som i sprade rundt for å bli sett shorts. 

DSC_0389.JPG