Sol, 25 grader, Frognerparken, 10 intervaller med lange pauser (1:10). Tempo 4:10-4:20. Knallhardt og tøfft! 

Slepte meg hjemover i 6:15 tempo.   Hjemme igjen et kvarter tidligere enn jeg starta løpeøkta i går.

 

Seriøst sliten. Tomt. Bare helt tomt. Enda jeg spiste sånn supermat til middag i dag. Det er bare lureri de greiene der.

 

For en økt!  Du forbedret din aerobe kondisjon og din evne til å opprettholde høy intensitet over et lengre tidsrom. Denne økten utviklet også hastigheten og effektiviteten. Alt dette i følge Mr Polar

For en økt! Du forbedret din aerobe kondisjon og din evne til å opprettholde høy intensitet over et lengre tidsrom. Denne økten utviklet også hastigheten og effektiviteten. Alt dette i følge Mr Polar

Til sist - et råtriks: 

På varme dager stapper du drikkeflaska di full av isbiter så har du kald drikke hele økta (om du ikke skal være ute i flere timer). Funker også bra på biltur eller andre turer i sommervarmen. Og, har du bare småflasker du ikke greier å fylle med isbiter fyller du hele flaska med vann og stapper den i frysern et par timer før du skal ut.  

Isbiter kan også brukes i capsen for å holde hue kaldt - det kunne jo vært noe for de mest hissige bilistene.  

Er du av den mest varmehatende typen når det kommer til trening kan du legge treningstøyet i frysen et par timer, og hjelper ikke det kan du montere hjul på fryseren så du kan ta den med deg på tur. Husk omformerer slik at du kan bruke energien du lager når du løper til å holde fryseren i gang.