Ukas tall - åtte

Ukas tall denne gang er et partall, endelig! Partall er så mye lettere å ha med å gjøre. Man må bare like de. Ja, kanskje ikke alle da, men de fleste. Partallet som gjelder denne uka er 8. I tillegg til at vi liker åtte fordi det er et partall liker vi åtte fordi det er symmetrisk både horisontalt og vertikalt, det er sirlig avrundet alle steder og det passer alltid inn. Åtte er rett og slett en innertier, ikke sant?

Åtte er ukas tall fordi det er et grovt overslag over antall timer jeg har brukt i husveggen på maling av vegger og vinduskarmer. Dette er timer jeg lett hadde brukt på styrketrening ass. Men, selvsagt viktigere at huset er pent og nymalt, enn at jeg får store biceps og kjerne av stål.

Du syns kanskje det er tynt, at ukas tall burde velges på bakgrunn av noe mer sofistikert og ikke minst viktig. Vel, det syns ikke jeg. Ukas tall er jo bare en tullepost uansett.  Om du ikke liker den kan du heller lese noe annet, og du har også mulighet til å smøre tykt på i kommentarfeltet her og vinne startnummermagneter

 

Male, male, male - suser i huet

Male, male, male - suser i huet

Men ikke glem at åtte er to ganger fire, eller to i tredjepotens om du vil. Dessuten mormor og de åtte ungene, sjokoladen after eight og kortspillet vriåtter. Og har du hørt om furlong kanskje? Det er åtte slike i en mile. Furlong folkens, google it!

 

fra http://en.wikipedia.org/wiki/Furlong

fra http://en.wikipedia.org/wiki/Furlong