Sommerferien 2013 er over for oss - men sommeren varer enda lenge håper jeg:-) Og, dessuten har jeg hele 17 feriedager igjen på kontoen.  So, this is not good bye. Auf Wiedersehen er mer passende! 

To bøker ble lest (Born to Run og Fallvann), huset ble ferdigmalt og skrot kjørt til fyllinga. Famile både i Kristiansand og i Trondheim ble besøkt, og det er lite tvil om at 2013 var et veldig passende år å ha sommerferie i Norge. Nesten fire uker med bare finvær! 

Ferieoppsummering av treninga:

  • 235 løpekilometer ble det på disse fire ukene - tommelen opp for det.  Fordelt på 18 økter, over 22 timer. (Ligger fint an til å greie 250 km for juli måned før onsdagen er omme)
  • Antall styrkeøkter ble pinlige 6 stk  - i overkant av to timer totalt. Det er ikke vesentlig mindre i tid enn jeg vanligvis har på en måned, men 6 økter på fire uker er strengt tatt lite å juble over. Flaut er det, jeg innrømmer det.

De daglige plankene tok seg feriefri. Jeg gidder ikke liste opp de sykt dårlige unnskyldningene engang. De forsvant. Poff. Det samme gjorde kjernen og pågangsmotet. 

Men, nå som ferien er over er det bare å brette opp ermene. De daglige plankene skal inn, og hva er vel mer passende enn å begynne nå i dag! Hvor ofte har du ikke tenkt at "jeg skal begynne å trene i morgen, eller lese til eksamen, eller spise sunnere, eller rydda i boden"? Fikk du gjort det?

Det er jo NÅ det gjelder, ikke i morgen! Nå som man har bittelitt drive og vilje, mens man ennå husker hva man vil og hvorfor. Så - gulvet - her kommer jeg. I august skal antall styrketimer dobles og antall løpte kilometer ned til 200. Bra ambisjon.

Skal bli noe mer enn tantearmer her

Skal bli noe mer enn tantearmer her

Neida, jeg gir beng i tantearmene. Eller grevinnehenget som noen kaller det. Det er kjernen og beina som skal styrkes. Armene får bare litt dips og push ups for å holde de i live.