Denne løpeuka ble avrundet med en feiende flott tur ut på Fornebu i godt selskap. Vi var en fin gjeng med som løp fra Skøyen stasjon kl ti i dag morges, frisk vind, fin temperatur og strålende sol. De superfine folkene var Hege, Jorunn, Lea, Lise Marit og Siw Mette. Det føles virkelig helt ålreit å løpe og skravle i to timer, mens sola varmer og vinden pisker. Jeg har skrevet en egen post om Fornebu og løping der ute, ta en titt på den om du vil. Vi løp mye på sti der i dag, og var innom både badestranda, sjøflyhavna og naturreservatene.

Ut av skogen som perler på en snor: Hege, Lea, Siw-Mette og Lise M

Ut av skogen som perler på en snor: Hege, Lea, Siw-Mette og Lise M

Mange sier dette er første søndag i advent og 1. desember, men det var ikke mye som lignet på julemåned ute så jeg er ikke helt overbevist. Denne uka har vært varm og fin, og både i dag og på onsdag kunne jeg løpe med vanlig tights og tynn supertrøye under jakka, ikke noe ull eller vintertights møkk. Inne har jeg til tross for tvil og manglende desemberfølelse funnet frem adventslysene.

Uansett betyr det at november er over, og det er på tide å gjøre opp regnskapet for månedsprosjektet.

  • Bildeprosjekt
  • Fart i beina
  • Overleve

Alle tre er faktisk utført og bestått. Det første prosjektet kosta dyrt på flere måter, men spesielt fordi jeg ikke liker å date han der Knudsen i Bergen.  Videre kombinerte jeg november delprosjekt to med hovedprosjekt for oktober (som ikke ble bestått da) med en sub 1:40 på halvmaraton på Jessheim - to og et halv minutt raskere enn Lørenskog halv tre uker tidligere. Det må jo bety at det er noe mer fart i beina, 5-6 sekund raskere snitt per kilometer. Treern gikk med litt hjelp fra global oppvarming.

Så over til ukas tall.

Jeg har valgt meg 201. Fordi jeg syns det er utrolig stilig!! Tohundreogen rommer en hel liten roman og en masse tallmagi. Det er primtall og oddetall, og er bygd opp av de tre første tallene i tallfabetet. Hvis du ikke har hørt om tallfabetet før bør du seriøst holde kjeft om det og late som du er med. Atallfabetisme er virkelig ikke noe du vil bli beskyldt for. Smil og nikk iherdig, uansett.

Forøvrig er 201 også helt tilfeldigvis antall kilomter endomondo påstår jeg har løpt i hvilemåneden november. Godt gjort Siri. Godt gjort!