Ukas tall - trettini

Selvsagt er ukas tall like mange kilometer som jeg helt plutselig løp i går. På en helt vanlig lørdag. Sånn helt ut av det blå. Jeg overrasket meg selv skikkelig mye med først å melde meg på dette ultraløpet midnatt torsdag, for dernest å løpe inn i evigheten. Og tilbake igjen. Trente tung styrke på fredag (til meg å være altså). Ikke løpt noe særlig over 20 km siden Edinburgh Marathon i mai. Kaller det å møte uforberedt. Kan strengt tatt bare overraske da kanskje.

 

Jajaja, jeg vet 39 km ikke er noe ultradistanse.   Men det er uansett ukas tall. End of story. End of discussion. End of alt. Klapp igjen rett og slett. Jeg bestemmer tallene - jeg bestemmer story´n. Sånn er det med den saken. Hvis du ikke liker reglene så drit i å les ukas tall.

Har du sett noe så taperaktig noen gang??

Har du sett noe så taperaktig noen gang??

Forresten har jeg lagd makroner i kveld. Alt gikk galt - selv om det bare var tre trinn på lista. (Ferdig på 1-2-3. Er så latterlig at jeg dauer). Blir neppe opptak hos Pascal i år heller. Smaker helt annerledes enn de i butikken også. Men det er garantert rikelig med kalorier i de.  

Kvalmt, ikke sant? Hvem får de sånn, runde og helt perfekte?

Kvalmt, ikke sant? Hvem får de sånn, runde og helt perfekte?

Men brød kan jeg i alle fall. 2 ladninger a 3 stk - og familien as er klar for en ny uke

Men brød kan jeg i alle fall. 2 ladninger a 3 stk - og familien as er klar for en ny uke

Syns du denne posten handlet pinlig lite om tallet 39? 

Det syns jeg også. Men, sånn går det når man multitasker og har talenter i bøtter og spann. Man sporer rett og slett av.  

39 er oddetall, men ikke primtall. 39 er alderen der Birkenalvoret setter inn om det ikke har gjort det før. 39 er året der all galskapen får utløp, siden førtiåringer tross alt er voksne og ansvarlige mennesker. 39 er et fantastisk flott tall, fordi 3*3 er ni og 3*13 er trettini. Det er så fint!!! Det er liksom ingen ende på det. Nyt det folkens, bare nyt det! Smak på det, kjenn på det. Mykt og avrundet, på alle måter.

Plutselig er det for sent. Alt for sent.