Digger å ha mange løpevenner som uoppfordret og gjerne overraskende spør om jeg (og andre selvsagt) vil være med på langtur, rolig pratejogg, tempoøkt etc. Løpevenner er gull! For meg er de et direkte resultat av at jeg startet en løpegruppe for over fire år siden. Skulle startet den for lenge siden! 

I går inviterte Lise Marit til Wyller opp, eller Oslos Bratteste. Jeg hadde egentlig gjort unna de to obligatoriske testløpene jeg hadde satt meg som mål - men er ikke så vanskelig å be. Det måtte bare gå opp på hjemmebane. Nå er ikke det alltid bare bare, eller only only som det også heter. Faktisk innstilte jeg meg på at jeg ikke fikk blitt med, middagen ble for sen og programmet for tett fram til barnas legging. Så jeg spiste en god porsjon, en veldig god porsjon faktisk, med laks og blomkål/potetgreie med rikelig rømme og smør, persille og løk. Det var bare sååå yammi yammi! Men mannen insisterte på at jeg skulle få til denne økta; bak enhver sprek kvinne står en supersnill mann:-)  

Nå var det ikke like yammi yammi å sette i gang med løping en halvtime senere det skal sies.  Men aller verst var det å løpe ned fra Tryvann. 45 min ren tortur for magen og det systemet. Ugh! Tok nesten hele gleden vekk fra at jeg løp fine 6 km i 5:35 tempo fra Røa og inn til Wyller, og deretter under 27 min opp. Det ble ca 1 min bedre enn på testløp 2, da var det skikkelig gjørmete og glatt. Tiden i dag var ca 10 sekunder dårligere enn testløp 1 - og jeg tror forholdene i løypa var ganske lik disse to gangene. Kanskje litt tunge bein etter 10 k løpet på søndag, og kanskje litt tung etter middagen - men jeg er fornøyd med å komme under 27 min for andre gang. 

Lørdagens endelige destinasjon  - I´ll be back!

Lørdagens endelige destinasjon  - I´ll be back!

Det lover godt for lørdag!

Det er visstnok ikke meldt noe mer nedbør, så løypa holder seg kanskje fin. Jeg skal trene lite frem til da, men intervallene i parken i morgen må jeg selvsagt ha med meg! Så blir det hvile hvile hvile og det blir hardt!

På oslos bratteste facebookside skrev de at tiden opp Wyller kan sammenlignes med 5 km tiden. Det sier noe om hvilket enormt handicap jeg har i motbakker. 22 min på flat 5 km, 27 min opp Wyller. Må trolig kvitte meg med 10-15 kg hvis det skal være sammenlignbare løp for meg. Eneste måten det kan skje på innen lørdag er vel å amputere en fot eller en arm. Noe sier meg at det er en dårlig idé - men jeg tar gjerne i mot tips altså!