Startnummer, bagasjepose, nåler, reklame og posestrammer

Startnummer, bagasjepose, nåler, reklame og posestrammer

I morgen er dagen for det store og grusomme bakkeløpet. Oslos Bratteste. Det kribler i magen når jeg skriver det. Oslos Bratteste. Det svir i låra og leggene når jeg tenker på det. Oslos Bratteste. Pulsen går et par slag opp når jeg ser for meg bakken.  Særlig den første.  Oslos Bratteste. Jeg blir fylt med håp når jeg ser at fargen min i år er grønt. Håpet er lysegrønt, hva er vel ikke da skikkelig grønn? Det må være mye kraftigere enn vanlig håp:-) Jeg skal langt ned i kjellern - mens beina klyver seg opp til toppen.  Oslos Bratteste

 

Finpussen

De siste dagene nå skulle vært bare finpussing, ikke sant. Grunnlaget er lagt gjennom tre økter opp bakken i september og flere bakkemandager til Tryvann på asfalten gjennom våren, sommeren og høsten. Utallige intervaller i parken, uendelige mange flotte langturer i helgene. Formen er stigende nå på høsten, etter en lang og flott sommer spekket med gode treninger. Og samtidig higen etter å nå målene mine, mer desperat for hver konkurranse nærmere man er sesongslutt. Jeg skal greie flere av de!

Denne siste uka har jeg kanskje ikke tatt det rolig nok, men jeg tror de to siste likevel har vært et knepp slappere enn de mange forut. Det kan bety knallform - søndagens 10 k var definitivt et tegn i tiden. Etter det løp jeg altså bakken på tirsdag og 13 andre kilometer på asfalt, onsdag var det intervaller i parken som vanlige - med litt lavere intensitet. I går var det en forferdelig økt med hatstyrke - og nå er jeg småsyk.

Masse vitaminer her - sant?

Masse vitaminer her - sant?

Mer salat - yammi igjen!

Mer salat - yammi igjen!

 

Alle snufser og hoster nå som høstkulda plutselig kom på besøk. Jeg trodde jeg skulle stå han av, men i går etter ungenes svømming/bading ble halsen plutselig fryktelig trang. Te med ingefær og honning, brusetabletter med c-vitamin, litt rødvin, masse løk og grønnsaker.

 

Time for gingertea!

Time for gingertea!

Vel, jeg har prøvd alt nå. Unntatt å legge meg i senga med dyna godt opp til øra. Jeg satser på at det siste trekket er det som skal til for å jage den dritten ut. For jeg skal opp Wyller i morgen, under 27 min. Jeg har faktisk tenkt å komme lavt på 26 også. Jeg har ikke løpt den drittbakken opp tre ganger i september for å kaste inn håndkledet nå pga litt trang hals og snørr, har jeg vel?  NEI!

 

Ønsk meg lykke til da!!