Jeg skrev i november litt om hvilke løp jeg gjerne ville delta i gjennom 2014, og det er ikke mye nytt nå på hvilke løp jeg har lyst til å få med meg. Til og med vagheten i løpsplanen er fortsatt der, men nå med en liten obligatorisk del og en større suppleringsdel. Det skyldes flere ting som f.eks at jeg ikke vet hvor mange løp jeg får lov til prioritere - det tar jo litt tid fra familien AS.    

Det som er mest nytt om løpsplanene for 2014 er de hårete målene. Jeg får litt vondt i vilja når jeg ser de. Men, det er kanskje meningen? Jeg må jobbe med trua - jeg når de aldri hvis jeg ikke tror jeg kan nå de.

Først løpene. Jeg prøver å være både edruelig og drømmende i ett og samme åndedrag. Gi meg kred for det da!

De obligatoriske:

Suppleringslista:


IMG_1879.JPG


Tidsmålene mine for løpinga i 2014:

For å nå flere av målene mine er jeg helt avhengig av å få plukke flere av løpene på suppleringslista. Om jeg blir stående med kun 5-6 konkurranser i år har jeg defintivt dårlig odds for å lykkes med alle målene. I tillegg må jeg være flink med jerninntak, slik at jeg ikke går i veggen også i år.  Selvsagt må jeg trene, men det er jeg ikke redd for at jeg ikke fikser. Jeg må derimot ha fokus på å trene smart, med litt flere intervall- og tempoøkter og klart skille mellom disse, og de rolige koseturene. Til slutt må jeg selvsagt også holde meg skadefri. Enkelt og greit sånn i teorien altså. Så målene somjeg nesten ikke tør se på. 

  • Maraton. 5:10 min/km i snitt. Tilsvarer 3:38. Hårete og kanskje bare et forsøk
  • Halvmaraton. 4:40 min/km i snitt. Tilsvarer 1:38:30. Burde egentlig kunne gå.
  • 10 km.  4:20 min/km i snitt. Tilsvarer 43:20. Veldig hårete og ikke flust av forsøk. Gruer meg allerede.
  • 5 km.  4:15 min/km i snitt. Tilsvarer 21:15. Hardt siden jeg alltid er så feig når jeg løper, ikke blir det flust av forsøk heller. 
  • Oslos Bratteste. Litt fortere enn sist, Sub 25. Blir trolig hardt nok, selv om det bør kunne gå om forholdene i bakken er ok og jeg gjør minst like gode forberedelser som i 2013. 


Det er kanskje(!!?) mulig at jeg gaper over litt mye for 2014. Men blir aldri bedre av mumling heller. Det er mulig jeg blir fornøyd om ikke alle blir nådd da, bare forklaringa er god. Hva jeg gjør om jeg flopper på alle tar jeg ikke stilling til nå. Den tid den sorg.