Hvor er supergirl nå??

Føler meg endelig i konkurransesiget igjen nå. Det ble lang pause mellom Bislettmila 15. juni og Skiløpet 7. september (joa, jeg løp Det Røde Huset Backyard i august, men det var liksom mer som en lang treningstur da) .

Nå i september er det i alle fall konkurransetid!

Seriøst og useriøst om en annen - kan ikke være seriøs hele tida heller. Sålangt har jeg kanskje vært mest useriøs. Men konkurranser er uansett nyttig trening. Jeg er ikke så flink til å få inn tempoøkter og skikkelige syreøkter alene, det blir gjerne med den ukentlige intervallen i parken. Så useriøse konkurranser er likevel godt for noe.

 • Testløp Olsos Bratteste, torsdag 5/9 - overrasket meg selv med ny pers
 • SkiLøpet 10 km, lørdag 7/9 - raskere enn i fjor, men tungt
 • Treningscampens Klubbmesterskap 5 km, onsdag 11/9 - raskere enn forventet
 • Run for a child på Bygdøy 5 km, 15/9 - tungt men langt fra kjellerbesøk
 • Testløp nummer to med Oslos Bratteste i morgen - vet ikke hva jeg går for, men opp skal jeg
 • 10 km i London på søndag 22/9 - sub45??? Aner ingenting om løypa eller arrangementet.
 • Oslos Bratteste 28/9. Går definitivt for ny pers.


Jeg har ikke prøvd å toppe formen noe før noen av disse løpene, alt kommer så plutselig og brått på meg nå i september. Det virker som det minst er fjernet et par timer per døgn. Jeg må bare bli litt mer seriøs. Jeg sier til meg selv at denne uka skal jeg trene mindre og få litt mer overskudd. Men man må jo ta de sjansene som byr seg på treningsfronten også - ikke sant? Hvis jeg ikke trener må jeg jo vaske hus og rydde i stedet. Men jeg har satt noen mål for denne  sesongen, og har innfridd svæt få av de. 

Iformløpet 5 km 2013

Iformløpet 5 km 2013

Målene for 2013 og status: 

 • Sub 22 på 5 km. Tre sjanser på denne distansen. 22:29 i klubbmesterskapet en helt vanlig onsdagskveld som eneste seriøse tid og forsøk, men selv den var ikke 100% seriøs eller særlig nær målet. (Iformløpet var for kort og dessuten for nært maraton, løpet i helga var en del av søndagslangturen)
 • Sub 45 på 10 km. Tre sjanser også her, sålangt. Bislettmila på 45:31 beste og eneste reelle tid i nærheten av målet. Likefullt milevis unna.
 • Sub 3:40 på maraton. Status 3:42:11 i Edinburgh, vet ikke om det blir flere sjanser. Fornøyd med pers uansett.
 • Halvmaraton er jeg ikke sikker på om jeg egentlig satte noe mål for sesongen - først og fremst ville jeg komme meg under 1:45 igjen, hadde ikke vært der siden før siste graviditet. Tror jeg løp på 1:44 noe i Fredrikstad i april, burde helt klart kunne komme ned mot 1:40 på et skikkelig forsøk.  
 • Sub 27 min på Oslos Bratteste - har deltatt i løpet fire ganger og alle på noen og 27 minutter. Første testløp nå gikk imidlertid under 27 min nå! Nytt mål ikke bestemt. 

 

Jeg har altså egentlig ikke nådd noen av målene mine - med unntak av Oslos Bratteste da. Men gjelder egentlig resultat fra testløp??  Må komme meg opp den bakken to ganger til under 27 min for at det skal gjelde.

5 og 10 km blir nok harde å ta. Maraton er aldri enkelt. Høres ut som jeg er en looser. Det er strengt tatt mer enn tre måneder igjen av året da. Litt mindre looser nå??

 

Må finne supergirl før det er forsent!