Ja, jeg vet dette er dårlig bilde av jakken. Følg linken under så får du skikkelige produktbilder!

Ja, jeg vet dette er dårlig bilde av jakken. Følg linken under så får du skikkelige produktbilder!

Jeg stinker til å påta meg slike seriøse oppgaver! Å forlove seg bort til å skrive en anmeldelse av et produkt er skikkelig dumt når man ikke vet opp eller ned på tastatur og kamera. Problemet var at jeg ble nysgjerrig på denne jakken hos Løpeskjørt etter å ha lest bloggen til Astrid i november der hun skrøt uhemmet av den. Og vips, hadde jeg selv en til test. Og like vipsvaps var vinteren blitt til høst eller vår eller trøndersk sommer.

Nå har jeg faktisk løpt noen turer med den og burde være i stand til å utføre denne jobben. Men, for at dette skal bli en bra anmeldelse er jeg avhengig av dere som leser. Jeg finner frem refleksvester og buffer og det som verre er til de 2-3 første som kommer med gode innspill på hva jeg har glemt å fortelle dere om jakken. OK, har vi en avtale?

 

  • Varme: Jada, den er varm. Den er kanskje litt tett og slipper ut lite av vått og varmt, så kan bli litt klam. Men den er varm. Den skal være vanntett og vindtett (dette har jeg ikke fått utsatt den for etter min husk), men det er mulig derfor den føles til klam.
  • Vendbar: Veldig få av mine løpejakker kan vendes, denne har en glatt side og en fleece side. Jeg var frista til å snu den med fleecen ut fordi det å kjøre armer med ull gjennom trange fleece ermer er mildt sagt en liten utfordring. Men jeg lot være ettersom refleksen bare er på den glatte siden. Og, refleks er jo viktig nå!
  • Refleks: Jepsipepsi hvis du har den med den glatte sida ut. Lise lurte på om jeg stilte i skinnjakke da jeg kom med denne. Så glatt er den.
  • Lomme: Stor lomme bak med plass til ruterkortet, hårstrikk, energibar/gels og sikkert mobilen hvis jeg skulle ønske å ha mamma på tråden også når jeg løper. I think not. Det er også to fine lommer foran, en på hver side. Sidelommer heter det vel. Rikelig utvalg av lommer altså. Men bare på glattsida.
  • Fasong: Helt fint, jakken er helt normal i fasongen etter mitt ringe skjønn. Mykt stoff til tross for rocka stil!
  • Størrelse: Jeg leste at den var raus i størrelsen, så jeg gikk for Small. Jeg blir svett av å ta den på utenpå ull, og jeg føler meg som en pølse i et for trangt skinn. Den er okei uten ulla under. Men det er liksom vinter da. Jeg går definivt ikke i opptog på at denne er stor i størrelsen. 
  • Stil: Den er veldig stilren og enkel, den er liksom bare helt svart. Ja med unntak av glidelåsen som er refleks da. Jeg syns kanskje den er litt kjip, men det sier kanskje mer om smaken min enn om jakka.
  • Vekt: lett! 
  • Pris: 900 (Løpejakker er dyre, 900 er vel ganske normal pris?)
  • Den heter Gemini forresten, og er fra Skirt Sports

Oppsummert. Pluss for å være varm og god - minus for manglende fargesprak og at jeg har for feite armer. 

 

Supplering etter kommentarer

Lengde på ryggen er 70 cm i str small. Ermelengden målt fra undersiden er 55 cm i samme str. Den er ikke trang i halsen, går fint med buff eller ekstra hals. 

Ingen borrelås eller annen stramminger noe sted, men heller ikke et savn. Sitter tight! 

Lik lengde foran og bak.