I serien "Siri gjør ting hun ikke kan" er vi i dag kommet til den spennende historien om forsøket på en progressiv løpeøkt på Bislett. Hold dere fast folkens, mer spenning enn dette tåler dere neppe en fredagskveld.

Lurer du på hva progressiv løpeøkt egentlig er for noe? Ja, det gjør egentlig jeg også. Altså, jeg skjønner hovedtrekkene - men hvor mange regler er det og hvor absolutte er de? Jeg vet ikke. Så faktisk er jeg ikke sikker på om denne passerer nåløyet engang. Men, jeg tror det ble en bra økt - uavhengig av hva man skal kalle dyret.

Skjermbilde 2014-01-31 kl. 21.20.17.png

Jeg løp tolv runder inne på Bislett, oppvarminga og nedjoggen foregikk utendørs - også kalt transportjogg. Det var ikke akkurat sånn jeg hadde tenkt økta skulle være, men hva spiller vel det for rolle. Andrerunden gikk for fort til plan A, så jeg fant en ny plan: Minst 10 runder, fortere og fortere. Så det er det jeg kaller økta, kreativ som jeg er.  

Jeg kunne løpt en runde eller tre til, men da hadde jeg nok kjørt meg selv lenger ned i kjeller´n. Og jeg tror ikke det var poenget med denne, egentlig. Men, jeg vet ikke om det er en av progressiv løpeøkt reglene altså. Hvis det er noen konger av progresive løpeøkter som leser dette så blir jeg glad for kommentarer, uavhengig av om jeg blir slaktet eller hyllet. Men du må gjerne legge noe mellom da.

 

Takk for nå januar - fint det er et år til neste gang vi ses. 217 løpte kilometer er greit. 25 skikilometer og 140 gåkm er fine saker. To og en halv time med skikkelig styrketrening er fantastisk! Hurra for deg Siri. Må ta flere skryte selfies på styrketreninga! Bare kom februar. Jeg er klar. 2014 blir min sesong.