Her leker vi ikke "mål 2014". Et mål uten en plan, er bare et ønske.

Ikke sant?

Før frokost tok jeg en cocktail av ringer+ drink og rødbetjuice (beet it) og dernest en shot jern. Holdt på å spy, seriøst - må det smake så høgg for å være bra? Har utrolig mange sånne beet it flasker igjen... 

Treningsåret starter brutalt med to intervalløkter på tre dager, onsdag med langintervall og i dag med runder på Bislett. Kopierte økta fra fredagen før jul, med unntak av at jeg løp en runde mer og alle i høyere tempo!

Jogga rolig ned til Bislett med Stian etter levering i barnehage (første og siste juleferiedag starter på Bislett!). Tok en runde med litt fartsøkninger og beina kjentes bare pill råtne!! Potetåker i setet og stive, fæle bein. Men utrolig nok starter intervallbeina akkurat slik de skal når klokka piper, rart hvordan kroppen bare lystrer selv om signalanlegget lyser rødt lang vei.


De ti rundene forløp omtrent slik, pausene skal være ca 1 min:

  • 2:14 - beina funker jo! Men ups, litt tøff start kanskje?
  • 2:15 - justere litt eller kjøre på så lenge det bærer?
  • 2:16 - damn, nå må jeg ha litt mer pause. Pulsen går ikke ned. (Økte til 1:30 i pause)
  • 2:18 - kom igjen da gamla, du greier mer enn tre intervaller!
  • 2:16 - utrolig så lang den runden er. Må ha dopause, råtten mage også. 
  • 2:16 - jeg tror seriøst jeg dør nå. 
  • 2:16 - hvor mange runder er det igjen? Jeg må kjenne litt på tartandekket nå altså. Mmmm, det var bedre. Nei, ikke hjelp meg opp - jeg vil ligger her. Bare løp alene du. Nei okei da, jeg blir med.
  • 2:16 - ok da, jeg løper en til. Hva står det egentlig på alle disse lappene som henger rundt her? Hvem greier å lese de i fart?
  • 2:15 - dette er nest siste, eller kanskje siste. Jeg har mista kontroll. Hvordan skal jeg komme meg hjem?
  • 2:11 - Frisk avslutning, halsende bak Tim og Stian. Lett for dem med fireblank tempo, drithardt for meg.

Maxpuls på 95%. Jadda, blir ikke bedre uten å pushe vettu.

Det koster å være tøff i trynet og samtidig spise for mange julekaker

Det koster å være tøff i trynet og samtidig spise for mange julekaker

Tempomessig tilsvarer dette ca 4:10 på de ni første, og 4:00 på den siste. Klapp på skuldra, ett skritt i riktig retning mot sub 45 (egentlig er målet litt mer hårete enn så, men vi får ta ett og ett skritt her...) Det neste skrittet i riktig retning må være å ikke dø fire ganger i en sånn økt, slik at jeg kan kjøre like lange/korte pauser hele veien. Dernest bør det kanskje slenges på en intervall eller tre. Men, det tenker vi ikke på i dag. I dag tenker vi at dette var KJEMPEBRA!

Train insane, or remain the same (shit)!

Train insane, or remain the same (shit)!