For årets høstferie har jeg følgende plan:

  • Puste med magen en hel uke
  • Gå barbeint utendørs 
  • Få saltvann i håret  
  • La jakken få fri
  • Ta fri fra husarbeid og hverdagslogistikk
  • Ha dager helt uten program

Målet er å få en fin høstferie til kidden på seks, samtidig som mor koser seg og kommer seg litt ovenpå. Too much to ask?

image.jpg

Fantastisk fin og lang strand. Herlige bølger er balsam for sjelen. Hotell med vannsklie var bestillingen fra poden 

image.jpg

Kan ikke gå galt, kan det vel?

Poden er mer under vann enn over. Først tilbringer han fire- fem timer i bassenget, med utallige turer i vannsklia. Så er det skrekkblandet fryd 1-2 timer i sjøen der bølgene bryter. Og det topper han med et bad i badekaret. Lurer på om han er mest fisk??

 

Om du vil til syden uten å dra til syden, av grunner vi ikke trenger gå inn på her, sett deg på et fly til Nice og utforsk rivieraen. Nice, Antibes, Monaco, Cannes, St Tropez eller et mindre sted langs kysten.  De fine stedene ligger som perler på en snor! Vi er i Cannes på et sted som heter Cannes la Bocca og her ser vi rett ut i havgapet og sover til lyden av bølgene (og toget)