Jeg har en høne å plukke med deg!

Jeg trenger litt mer lys på kveldene takk. Fint om du setter styrken og rekkevidden litt opp, spesielt mellom kl 20 og 21. Ellers er det fare for at jeg løper på meg en overtråkk og det som verre er. Og da blir det verst for deg altså. Jeg bor tross alt i er av verdens rikeste land, og jeg finner meg ikke i at du lyser opp så lite for meg. Jeg finner meg virkelig ikke i det! Det er skammelig. Hører du?

Det er ikke lett å følge stien eller grusveien med dette som eneste lys. Du skjønner jo det du også månen, ikke sant? Kan´ke løpe fort på stien når man ikke engang ser den.

 

 

"Det er til månen vi må forholde oss.
Den er som sne, når det glitrer i vannet.
Og mye skjer mellom fire vegger.
Vi tenker, det er visst derfor vi er.


Og solen skulle stått opp og varmet min kropp,
men den har allerede gått ned,
gått ned i havet et sted.
Og hvordan føles det å være levende
Jo takk du, så lenge jeg flyter
Og hvordan føles det å være svevende
Jo takk du, så lenge jeg holder
Og Hvordan føles det å være levende
Jo takk du, så lenge jeg holder, hodet over vannet "

 

Morten Abel/ Prepple Houmb - Hodet over vannet