Da friidrettsforbundet innførte lisensen ble det mosjonsbråk, og forbundet mente blant annet at mosjonistene var gjerrige og smålige. (Mosjonistene mente på sin side at forbundet bare var ute etter pengene og at de ikke fikk noe tilbake).

Jeg tror ikke lisensoppgjøret handler om å være smålig eller raus, men mer om å kalle en spade for en spade. Men, nå lurer jeg likevel:

  • Er mosjonsløperne gjerrige?
  • Er løpere individualister som bare er opptatt av egen helse og selvrealisering?

 

Om du er du mosjonsløper, eller proffløper, og kan svare NEI!! på spørsmålene over, håper jeg du tar utfordringen og donerer dine kilometer til mennesker på flukt. Ikke tenk på det, bare gjør det! Og det er vel ingen skikkelig grunn at du allerede gir til Røde Kors, Redd Barna eller andre. Noen få kroner per løpetur har du garantert råd til å gi til de flyktninghjelpen, slik at de kan hjelpe enda flere mennesker på flukt fra krig.

Gi kilometerne dine mer mening, mening for andre! God løpetur (til banken) :-) 

Løp for Liv