Gjett tiden!

Ventetiden er snart over, og det er visst godt med snø på fjellet. På Valdresflya er det minusgrader og mer snø i vente. Hva har jeg begitt meg ut på? Løypeprofilen er mildt sagt interessant med 400 m jevn stigning første halvmaraton, og deretter 10 km nedover før det blir en fin liten kneik på 4 km eller noe og så nedover igjen på ømme tær. God generalprøve før Nordmarka skogsmaratons siste 3-4 km!

Forberedelsene

Oppladningen til maraton har ikke akkurat vært optimal, men når kommer det egentlig til å skje anyway? 

 

Langturen gikk lett som plett. Selv med 8-900 høydemeter og litt snø 

Langturen gikk lett som plett. Selv med 8-900 høydemeter og litt snø 

Har hatt bare en langtur, men den var skikkelig lang og den gikk lett og fint. I tillegg har jeg jo løpt maraton en gang også, for 6-7 uker siden. Så jeg er ikke redd distansen. Jeg har også fått trent ganske mye i riktig fart, så treningsarbeidet er relativt bra. Siste uka er katastrofe hva angår trening og søvn, men det betyr ikke sååå mye. Håper jeg.

 

Maratonsko i boks. Bokstavelig talt  (jadajada, litt innløpt - skal ikke stå på skoa)

Maratonsko i boks. Bokstavelig talt  (jadajada, litt innløpt - skal ikke stå på skoa)

I tillegg til å shoppe sko har jeg hatt fokus på å trene litt styrke og på å gå ned litt i vekt. Ikke store greier, men forhåpentligvis små skritt i riktig retning. 

Men jeg aner ikke hva jeg kan forvente på lørdag - nå er hovedfokus å sove godt hver natt (!!!)  og trene minimalt (!!!). Hardt liv! Hvis jeg får til det stiller jeg med de beste kortene jeg kan ha på hånda. Så ligger resten på dagsform,  vær og sånn. "Sånn" inkluderer fornuftig løpsopplegg langt unna påskemaraton galskapen

Dagen etter maraton har jeg en langt enklere plan: Arrangere løp hjemme:-) Håper vi rekker siste bussen hjem på lørdag Lise!

 

Men hva tror DU?

Det vanker selvsagt premie til den som kommer nærmest tiden!