Påmeldt Jessheim vintermaraton!

Yr lover 4 grader og oppholds til helga, ingen snø i sikte - så da var det bare å melde seg på. Grøss og gru! En ting er å trene mot en "kanskje maraton", noe helt annet er å faktisk melde seg på. Men nå er det gjort da, så da gjelder det bare å gjøre de siste forberedelsene som er å sove godt, spise sånn tålelig riktig og trene lite.  Og tenke noen konstruktive tanker, ikke minst!

 

Skjermbilde 2014-11-11 kl. 19.50.45.png

Dette blir min fjerde maraton, så man skulle jo tro jeg var trygg og hadde ro helt inn i sjelen. 

Men det har jeg ikke.

Jessheim vintermaraton blir min aller, aller første maraton i Norge. Og min første uten noe "liv langs løypa".  Det blir også min første maraton i en løype som skal løpes flere ganger, faktisk hele fire ganger.

Jeg gruer meg! 

Vet ikke helt hva jeg gruer meg til, kanskje er det bare den vanlige maratonskyen som har lagt seg over meg. Og, det skal man vel egentlig ta som et godt tegn - skal man ikke? Litt nerver og spenning er jo bra, bare jeg greier å bevare roen og ikke åpner for ambisiøst. For stakkars meg om jeg har brent kruttet på de to første rundene og skal løpe forbi mål to ganger før jeg kan synke ned og gli i ett med tartandekket på Jessheim Stadion.

Dette er fra Jessheim vintermaraton i fjor. Da løp jeg "bare" halvmaraton og to runder på ca 10,5 km. Det gikk jo greit det.... Nei, det var jo blytungt så klart - selv nesten helt uten klær i november. Sprang der på 1:39:38 som markerte at jeg var tilbake på halvmaratondistansen etter siste fødsel. Men det betyr at det er mulig å løpe bra på Jessheim, løypa er ikke lett - men den er ikke tung heller. Hvor mye liv i løypa betyr på hel versus halv finner jeg ut på søndag.  Har du ikke noe annet å ta deg til på søndag så må du gjerne dra til Jessheim og lage liv!!  :-)

 

Bonustracks, se kommentarfeltet:

Høydeprofil Jessheim (halv 2013 - 2 runder)

Høydeprofil Jessheim (halv 2013 - 2 runder)

Høydeprofil Lørenskog (halv 2013 - 4 runder)

Høydeprofil Lørenskog (halv 2013 - 4 runder)