Tre måneder

I morgen er det Oslo Maraton og jeg er fortsatt ikke kvitt dritten i låret. Jeg venter på MR, som troligvis kommer til å fortelle meg at strekken muligens ikke bare var en strekk, men en ubuden gjest i lårbeinet. Tretthetsbrudd var aldri invitert inn. Never will be. 

Videre kommer jeg til å få beskjed om å trappe rolig opp, lytte til den fordømte gjesten og ha tålmodighet. Hvor kjøper man sånt? I så store kvanta som vi her snakker???

Det er tre måneder siden Sommernattsløpet og gjesten kom, tok, og oppførte seg som en dritt. Jeg tenker at tre måneder er i overkant frekt når du kommer uanmeldt og uinvitert. Tre måneder er langt over hva jeg vil kalle fortjent og rettferdig. På tre måneder rekker du ufattelig mange økter på ellipsa og i styrkerommet.  Jeg lurer av og til på om dette kanskje er godt for noe. At jeg nå endelig gjør styrketrening, og at jeg kommer styrket ut av det. Sannheten er at jeg legger på meg for hver eneste dag uten løping, fordi jeg trøstespiser 2 kg sjokolade per dag eller noe sånt. Så innen det pokkers låret er klart for lange og mange løpeturer igjen kommer jeg til å være så feit og rund at jeg må konvertere til TV slave. Det er faen ikke godt for noe eller noen. Verden blir et dårligere sted for alle av slikt.

Tre måneder er også omtrent tiden fram til jul. Ingen sammenheng forøvrig. Du kommer til å fortjene det! 

 

FullSizeRender.jpg

Det er muligens på tide å tenke på jula. For den kommer. Hurramegrundt og tiddelibom. Siden jeg er utropt julecoach skal jeg selvsagt dra dere gjennom hele sulamitten, og denne gang hvor du bør være i juleforberedelsene i september hvis du skal ha håp om en lykkelig jul i desember. Vet dette er etterlengtet info:

Første halvdel september:  

  • Planlegging av julematen, grovskisse.

Dette er en lett og oppvarmende øvelse, også kalt plankekjøring. Men det er utrolig viktig at du kommer i flytsonen og får god glid i tillegg til påfyll på juleselvtilliten. Om du syns oppgaven er litt for enkel bør du nå sette i gang å lage den første mislykka porsjonen med knekk. Husk før, under og etter bilder på Instagram  - ellers har det ikke skjedd 

Andre halvdel september.  

  • Innkjøp adventskalender.

Denne er hakket vassere, men i flytsonen er alt mulig. Husk å legg kalenderne på et akkurat passe lurt sted. Bilder og skattekart kan være lurt.  

Greier du dette, glir du videre inn i oktober i juleflyten. Du kommer til å trenge hvert jævla gram av den flyten i neste måned, so dont do anything stupid lizzom. 

ho ho

   

Men lykke til i mårra alle spreke og freshe folk. Er ikke et gram misunnelig ass