August: Styrketreningsprosjekt med mål om 6 timers styrkehat. 

September: Motbakkeløping med mål om 2 treningsløp opp Wyller og 2 andre bakketreninger.  

Begge prosjektene ble fullført, om ikke med stil hele tiden. Jeg har tenkt på hvor målbevisst og sterk jeg var i begge disse månedene. Styrke og bakkeløping er fortsatt hatforhold, men jeg gjorde det jeg bestemte meg for. Og det er jeg stolt av.  Jeg har bevist for meg selv at jeg kan - hvis jeg bare vil nok. Det gjenstår tre måneder, og jeg har en plan for de alle sammen. Men, først oktober. Målet for oktober skal bli litt nærmere komfortsonen når det gjelder hva som skal gjøres, men det blir hårete likevel.

Oktober

Tema for oktober blir halvmaraton. Det er i det minste noe jeg kan - det er sågar noe jeg også liker. Da kan man jo spørre seg hvorfor jeg har det som mål for oktober - et mål skal jo være noe å strekke seg etter. Men selv om jeg ikke må strekke meg for å fikse halvmaraton som distanse, må jeg definitivt strekke meg for å nå oktobermålet. Det kan ikke utelukkes at jeg mislykkes totalt heller. For jeg tror jeg bare får en sjanse til å greie det. Da er det godt det er to måneder til igjen av året til forhåpentligvis å lykkes med andre prosjekt.

Drammen halvmaraton (påskemaraton)  1:39:34

Drammen halvmaraton (påskemaraton)  1:39:34

Prosjektet for oktober er ikke bare å løpe en halvmaraton konkurranse, men å gjøre det med snittfart på 4:45 per km. Det betyr en tid på ca 1:40. Jeg innrømmer glatt at jeg aller helst vil ha sub 1:40 igjen - men en ganske klar røst roper febrilsk at 4:45 blir mer enn hardt nok. Jeg har gjort dette før, men det er 3-4 år siden som er inkl barn nr to med alt det innebærer. 

Det er ikke flust av muligheter å løpe halvmaraton nå i oktober, med mindre jeg stikker utenlands. Jeg har foreløpig peila meg inn på Lørenskog halvmaraton den 26. oktober - men har ikke bestemt meg helt. Tar gjerne i mot tips om Lørenskog halv eller andre jeg bør sikte mot. Det er uansett ikke all verdens tid fram til da, så det er ikke snakk om å komme i form til dette, men å få fram det beste av det som allerede er der.