• Låneklokka gir meg reelle kilometer
  • Hofta har slutta med sutringa
  • Jeg har kjørt fire løpeøkter rett fra boka: to intervalløkter, en progressiv og en langtur + svømming, sykling, gåing og sånn 
  • Jeg har åpnet vintersesongen med de to første løpeturer i snø og is, og kuldegrader! 
  • Det er en uke til Lørenskog halvmaraton

Det ser altså veldig bra ut.

Og denne uka har jeg løpt en maraton over fire økter- som består av 18 imaginære og 24 reelle. Etter to litt roligere uker med rundt 30 km pga noe krøll med høyre hofte, ser det nå meget bedre ut. Jeg har altså fått trent godt, spesielt fornøyd er jeg med kortintervallene jeg kjørte tirsdag morgen, hater 45/15 intervaller - men er superfornøyd etterpå! Onsdag løp jeg 2 min intervaller og i helga nå har jeg løpt en hurtig langtur på nesten 10 km i 5:20 tempo og en langtur på 15 k i 5:35 tempo (ok, dette er ikke etter boka, men det var rett og slett for kaldt her til å kjøre rolig. Jeg er i Trøndelag, og hadde ikke med meg løpetøy for minusgrader og snø. )

Til helga er det Lørenskog halvmaraton, og det gleder jeg meg til. Krysser fingrene for at kroppen er fit for 21 k i fin fart. Det er nemlig sånn at halvmaraton vel er den distansen jeg er lengst unna tidene jeg hadde i 2010, før siste svangerskap. Jeg har faktisk vært hele 5 minutt unna persen, og jeg syns definitivt det er på tide å endre på det. Månedprosjektet for oktober er 4:45 fart i 21,1 km - og jeg har ikke en plan b for når prosjektet skal gjennomføres.

Fredrikstad halvmaraton i vår. Uten mat i magen ble 21 k veldig langt.

Fredrikstad halvmaraton i vår. Uten mat i magen ble 21 k veldig langt.

Oslo halvmaraton i fjor høst. Katastrofemage. 3 min i det blå huset. Aner ikke hvordan jeg kom til mål

Oslo halvmaraton i fjor høst. Katastrofemage. 3 min i det blå huset. Aner ikke hvordan jeg kom til mål

Tror du jeg greier det? Bruk kommentarfeltet til å gjette på sluttiden min på Lørenskog - og den som kommer nærmest vinner startnummermagneter!

Superpraktiske startnummermagneter - som kan bli dine!

Superpraktiske startnummermagneter - som kan bli dine!

Tallet førtito er forøvrig 6 x 7 og 21 x 2. Det er videre et sentralt tall hos Adam Douglass og Hitchhaker´s Guide to the Galaxy. Førtito er rett og slett svaret på ethvert viktig spørsmål. 42 er for løpere kanskje mest forbundet med den ultimate løpsdistansen; maraton. Mangt annet kunne helt sikkert vært sagt og skrevet om førtito, men det får andre gjøre.