Mobilen dreper sexlivet

Visste jeg det ikke! Det er A-magasinet som har fått noen velvalgte ord fra Verdensborgeren Michael Dahlén.  Denne borgeren er en svenske som har studert sextall - og kommet fram til at sexaktiviteten hos søta bror er på nedadgående. Og, skylda har mobilen og alle disse sosiale media greiene. Selvsagt Micke! Ingen har tid til kyss, klapp og klem nå som vi kan trykke Like og share og sånn. 

Må bare sjekke face, twitter, insta  - har det skjedd noe mer etter at jeg egentlig logget av for dagen og tok tannpussen? Men du vet på badet går jo tiden, så litt av hvert kan ha skjedd på face etter at jeg liksom logget ut. Og på den tiden det tar å sjekke alle senkveldsoppdateringene på face og twitter, ja så har det sikkert kommet et nytt bilde på insta også. Og etter den runden kan jeg likesågodt sjekke mailen igjen, kanskje jeg har fått et uslåelig godt tilbud fra letsdeal eller en som trenger å sette penger inn på min konto. Men så, tar vi natta hva? Nei, nå er det jo igjen ti minutter siden jeg sjekka face - så må innom en siste nattatur - så jeg ikke går glipp av noe.

Løsningen på dette problemet er selvsagt at vi blir litt løsere i snippen.

Facebookoppdateringene våre er jo stort sett skrytealbumet vårt. Se, jeg har bakt boller, vasket alle vinduene og sydd en ny, søt kjole til vesla. Nei, se på meg; jeg har ryddet i boden, satt inn tusen millioner bilder av den lykkelige familien i album og planlagt søndagsmiddagen med fjorten gjester. Hei - se på meg. Jeg har besteget tretten fjell og skal gå Norge på langs, tvers og kryss. Alt det der er vel og bra for imaget, men skal det bli løsningen på de svenske sextallene (ja, for de kommer jo til Norge også - vi er alltid et hestehode bak svenskene) må vi selvsagt begynne med litt mer spicy oppdateringer.

Hvor mange slike har du sett på en sosial vegg nær deg:

  • Tredje runden unnagjort, Doggy og Lotus på delt førsteplass.
  • Akkurat fått igjen pusten etter perfekt skje.
  • Vi har vært gjennom de stililingene i "101 top positions" - trenger mer inspirasjon!

Oppdateringer som disse ville helt klart fått boosta selvtilliten til mange, og knekt andres - og det er jo hele poenget, eller hva? Og så ville sextallene sikkert gått i været igjen, for ingen kunne sjekke face før sengegymnastikken var unnagjort. Alternativt ville bruken av sosiale medier gått drastisk ned.  Eller begge deler. Er du med eller?

 

 

Tilfeldigvis ingen bilder til denne posten. 

Jeg skal blogge om treninga igjen selvsagt - dette er bare et sidespor. Av og til trenger man det. Og jeg har bakt brød og satt alle bildene i album. Æresord.