Mens Stian nyter livet i San Fransisco holder jeg fortet her hjemme. Heldigvis har barna en farmor som forbarmet seg over oss og satte seg på toget sørover på søndagskvelden. Om det passet? Sjeldent har jeg fått et spørsmål der svaret var så innlysende.

Barna har nesten vært eksemplariske, og farmor er uten "nesten" selvsagt. Så, uka har forløpt ganske greit, mye mye bedre enn jeg så for meg. Takket være svigermor. Takk, takk, takk, takk, takk.

Jeg har sågar fått trent normalt, 10 k før henting av begge på tirsdag, herlige intervaller i parken på onsdag, svømming mens poden var på svømmekurs på torsdag og 12 km i dag før henting av begge. (Endomondo påstod etter dagens økt at jeg hadde løp 21 k på 1:07. I wish!) Jobben derimot har blitt litt nedprioritert. Men jeg har færre timer i minus enn jeg i utgangspunktet regnet med denne uka. Så, særlig gærnt er det ikke.

IMG_3774.jpg

I går kjøpte jeg et nytt rekkehus. Stian sov sin dypeste jetlagsøvn over there, og ga sitt samtykke slik han pleier. I ørska. Etter to år med jakt ble vi endelig belønnet med valuta for penga på forkjøpsretten hos obos. 3-4 uker etter visninga bestemte selger seg endelig for å akseptere bud. (Vet ikke hvor mange bud over takst de avslo, før de satte opp prisantydninga. Skal i alle fall ikke bruke den megleren for å selge). For en surrete prosess, glad vi ikke tok del i den. Men det betydde også at forkjøpsretten kom veldig brått på meg i går. Jeg hadde avskrevet muligheten for oss, igjen. Vi som nettopp fikk ovn i den åpne peisen i stua ferdig og nytt rom til skrot. Skikkelig god planlegging. Barnehagefristen 1. mars greide vi fint å treffe også, og poden er innskrevet på feil skole. Vi vinner vel ikke noe pris for god planlegging i år heller.

Vi eier nå to rekkehus, ett her på Hoff og ett på Gaustad. Snart eier vi også to biler, det er nok på tide med to jobber også, til både barn og voksne. Vi skal selvsagt selge både hus og bil, men planla vel egentlig ikke at det skulle være dobbelt opp av alt samtidig. Ulempen med å ta på forkjøp er at man ikke kan påvirke noe som helst, så overtakelse er 1. påskedag - 6 uker fram i tid eller noe. Så nå blir det takstmann og fotograf i hurten og sturten, og en hel masse rydding. Men, jeg liker jo litt action og fart. Så, jeg får være fornøyd. Gleder meg veldig til å bo nærmere skogen, så får rote bare vokse og gro mens jeg løper i marka. Når vi bare får solgt altså. Det blir en rolig vår, tror jeg.

Si fra hvis du vil kjøpe bil eller hus. Eller vil shine hus til visning. Alle muligheter er åpne. Løp & kjøp!