Catchy overskrift du bare må klikke på (arbeidstittel)

Kjære leser,

 

i sommer har jeg hatt en lengre skrivepause her på bloggen. Det skyldes selvsagt flere ting, og denne posten handler kun om den ene årsaken. Viktig å ikke forenkle for mye for tidlig. Jeg er litt (les veldig) usikker på hva du vil lese om. Men faktisk ikke bare om hva, men også hvordan du vil ha historien og greiene fremstilt. Jeg trenger rett og slett litt hjelp, og jeg er så frekk og frampå at jeg tenker du kan gi meg slik hjelp.  

Opplegget er enkelt, vi lever tross alt i 2015 og folk forventer ikke bare effektivitet fordi de fortjener det. Nei de forventer også enkle løsninger servert på gullfat. Og jeg retter meg selvsagt etter slike krav. Skulle bare mangle når jeg er ute etter hjelp.  

 

Så det jeg ber deg om er å fortelle meg hvilke av alternativene nedenfor du foretrekker å lese her på 5-over.com. Jeg er ganske stor tilhenger av demokrati (les: når det passer meg) og retter meg av og til etter folkets røst. Så ofte som mulig så klart. For å gjøre det enklest mulig er det nedenfor noen korte tekster som gir deg innblikk i alternativene til hvilken retning bloggens innhold skal være på. Og de er selvsagt nummerert og logisk oppstilt, alt for å lette jobben din.

Heier på deg mens du leser og vurderer! Du trenger ikke stemme i hver oppgavekategori, og du kan ha flere alternativ i hver kategori. Om du vil stemme anonymt kan du gjøre det med under pseudonym som Kari eller Ola Nordmann. Helt sant!

 

Oppgave L: Løpsreferat 

L1: Faen heller. Ledet de to første km, men helvetes kjerring slo meg med tjuefem minutter til slutt. All treninga jeg har lagt ned de siste ukene! Helt forgjeves! Jeg legger opp!  

 L2: Årets varmeste dag og denne maratonløypa er kanskje en av de hardeste i Norge. Hørte i alle fall noen andre si det. Jeg tok ledelsen fra start, men måtte dessverre gi tapt for en litt bedre dame etter hvert. Men jeg tar henne neste gang. Fikk vist hva som bor i meg. Og det er RÅSKAP. Er superfornøyd med innsatsen min, det lyser respekt lang vei! Jeg elsker livet mitt! Alt er mulig hvis man bare vil nok.

L3: Årets hyggeligste maratonløp. Sol og hyggelige funksjonærer overalt. Kommer gjerne igjen. Tok andreplassen, men vi var bare to som fullførte... Håper på flere deltakere neste år!

Oppgave T: Treninga mi

T1: Løp stitur med Synne. Følte meg konge! Fikk endelig satt henne på plass - dytta henne i en bakke så hun snubla i en rot (lot som jeg snubla da jeg dytta selvsagt). Perfekt, da er hun ute. Skikkelig smell og sesongen hennes er definitivt over. Hun sutret og gråt som en baby. Herregud så patetisk! Foreslo hun kunne ta en 9-måneders mens hun ble skadefri. Tror hun er dum nok til det og.

T2: Hyggelig stitur med Synne i Østmarka i sola i dag. Er så heldig å ha snill mann som lar meg få bruke mye tid på egohobbyen OG utrolig mange hyggelige løpevenner. Føler meg heldig! Dessverre fikk turen en veldig dårlig ende med at Synne falt og måtte bæres ned fra stien, og etterhvert fraktes til legevakten. Håper det ikke var for alvorlig!

 T3: Løp totimers stitur med Synne i Østmarka i dag. Fantastisk fint. Gikk rolig for seg, kjenner visst fortsatt de noenogfemti km fra Røde Huset sist lørdag. Best å trene litt rolig nå og sove dessto mer. Har trent bra i det siste og tror formen er bra. Under all slitenheten da altså! Synne var veldig uheldig på stien og falt stygt, litt blod og sånn - men gikk hardest utover hamstringen - troligvis en strekk i fallet. Hun var tapper og fortsatte løpinga, jeg valgte korteste vei tilbake - syns hun virket mer svekket enn hun ville innrømme. Dama er lagd av stål. Noen km etter fallet snublet hun igjen og fikk en ny smell i hamstringen. Da var vi 3-4 km unna "mål", men det virket utopisk å skulle få henne ned derfra på egne bein. Heldigvis kom en gjeng spreke og hyggelige "gutter" (les gubber) fra Rustadsaga IK, og en av de bar henne ned til veien, mens noen andre hadde ringt til nærmeste gård og beordret bil. Etter hvert kom hun seg også til legevakta og fikk godt med dop. Heldigvis ingen brudd, men tror hun skal finne alternativ hobby de neste ukene. Så flott å løpe på sti, men helt uten risiko er det ikke. Glad jeg holdt meg på beina.

Oppgave P: Produktomtale

P1: Fikk fancy løpeklokke fra en av sponsorene mine i posten i dag. Jeg har åpnet og lukta på den. Den står til lading nå, men jeg bare vet at denne er helt rå, akkurat som meg. Gleder meg sykt mye til å løpe med den -  jeg kommer til gi de feedback underveis, slik at de kan utvikle klokka før den kommer på markedet. Digg å være så viktig! Elsker livet mitt! 

P2: Kjøpte meg ny GPS og pulsklokke på labbet i dag. Altfor dyrt og jeg trengte vel strengt tatt ikke en ny, men denne bare ropte navnet mitt mens jeg i fred og fordragelighet så på et par fine løpesko (som selvsagt også ble med hjem, jeg er tross alt stinn av gryn og noe må jeg jo bruke penga på). Blir morsomt å prøve, har foreløpig testen den kun på en kort løpetur nå i kveld - så har ikke fått satt meg inn i alt ennå. Men den virker veldig bra! Følg med :-)

P3: Fikk ny løpeklokke i bursdagsgave av kjæresten! Se så fiiin den er:-) Jeg skal skrive litt om den etterhvert, når vi er blitt bedre kjent. Heldige meg!

 

Takk! Det var alt. Ja, nå må du ikke glemme å legge inn en kommentar på hvilke alternativ du likte best da! 

PS! Sorry for at det ikke var bilder, det skal det selvsagt være i bloggpostene - men jeg ville ha 100% fokus på tekst nå. Følg meg på instagram så får du så mye bilder i feeden din at du kommer til å spy.