Intervaller inne på Bislett

I går starta jeg juleferien med en intervalløkt på Bislett. Det var både vondt og godt med fart på beina. Rart hvor fort man faller ut av gode vaner, men desember har som forventet vært travel og strevsom, uten de faste og ikke så faste intervallene.

Økta i går var på snaue 15 min (5runder) oppvarming etterfulgt intervaller i en halvtimes tid, så hjemjogg. Jeg hadde lite plan for økta, bestemte meg vagt for ti runder eller evt færre hvis jeg døde før. Veldig klar plan som du skjønner. Jeg greide fem stk på 2:16-2:18 men da var jeg så kjørt at 1 min pause på ingen måte var nok. Ok, seriepause på tre min og så en ny bolk med fem stk. Kjør på gamla! Nye tre i samme tempo og jeg lå på tartan mens lungene sprengte hele Bislett stadion i lufta.

Tre minutt pause igjen og en siste runde til så får det være bra nok Siri. Åtte intervaller på 546 m får være godkjent fredag før jul. Tross alt.

image.jpg

Men folkens. Hva tilsvarer 2:17 ish av slags tempo? Jeg har regneark som regner om, men det har jeg ikke tilgang til nå. Opplys meg da! Plis

 

Oppdatering 22/12: Jeg var så i ørska at jeg jaggu har kjørt ni intervaller og ikke åtte, det ser jeg nå av treningsfilene. Når man ikke greier holde tellinga på ting under ti, da kjører man i alle fall hardt nok. Og tempo tilsvarer vel 4:10-4:15 ish, det er mer enn bra nok det og. Halleluja, nå kan jula bare komme.