Meg og Knudsen ass

Det lakker og lir mot jul. Det er “bare” 9. desember, men uka som kommer blir nok en hektisk en. Så jeg antar at jula plutselig kommer.

Jeg lå egentlig ganske godt an, for siden vi skal reise bort trenger vi ikke styre med julepynt og julemat og baking herfra til evigheten. Vi må bare vaske og rydde en helvetes mye, og være klar litt tidligere enn vanlig med julekort og julegaver. Easy peasy ikke sant?

Julegaver til Trønderbataljonen ble fikset da jeg var der oppe for to uker siden, og gleden var gigastor da jeg fikk trykka gjennom bestillingen til FotoKnudsen tidlig i år. Det var riktignok den aller siste dagen i november, men det må da være ny rekord her i heimen. Sprekkferdig av stolthet og selvgodhet brisket jeg meg i glansen. Jeg kom meg selvsagt ned på bakken igjen. Med et smell og et plask. Da jeg sjekket ordren på torsdag var den langt fra “sendt”, flere ting var ikke engang produsert. Det var selvsagt kalenderne som skal være julegaver og skal sendes land og strand rundt som ikke var lagd. Takk skal du f meg ha Knudsen. Tok kontakt og lurte på hva de egentlig holdt på med. Ikke mye å hente der. “Beklager, men jeg kan ikke gjøre noe med det”. “Ja, det skal ikke ta så lang tid. Men jeg kan ikke gjøre noe med det”. Hva svarer man til sånt? Jeg skjønner jo at det ikke er den utskremte kunderservicemedarbeideren på chaten som er skyld i at ordren ikke er lagd. Men de må da få noe verktøy til å smøre kundene litt?? Jeg lover, jeg kjefta han ikke huden full. I alle fall ikke annet enn inni meg.

Så da er alt som det skal være. Kaos som vanlig. Ingen får de kalenderne til jul hvertfall. Har enda et ørlite håp når det gjelder julekortene.

Men. Vi har lilla lys i adventsstaken og det er liv i sviblene, alle stjernene henger og dingler i vinduene - og alle hjerter gleder seg. Rom for rom ryddes og klargjøres, jeg tror fortsatt jeg skal greie det. Og som ikke det var nok - treninga går fint! Jeg får trent 5-6 ganger i uka, og har ingen skader som ulmer. Som jeg vet om. Z-rolleren er som en myggspray som stenger alle skader ute. Det er i alle fall det jeg innbiller meg. Så trener jeg fast styrke da. Og det hjelper jo faktisk. Så, jeg skal fortsette å slepe meg ned på gymmen. Æresord!

Det eneste som er litt dumt med treninga nå er at jeg er i kjempeform - og ikke en konkurranse i sikte! Snakk om bortkasta toppform! Men jeg har tenkt å surfe på bølgen helt til sesongen starter. Det blir nok rekordlang surfing!

Og mens jeg surfer kan du hjelpe meg litt med ryddinga. Om du trenger ny/gamle treningsklær, sjekk her!

IMG_2751.JPG