Jeg vet det har vært litt bloggtørke her nå, men sånn blir det av og til... Orker ikke bortforklare engang. Det er bare 24 timer i mitt døgn også, selv om det kan kjennes ut som noen bare er 5-6 timer og andre eviglange 40-50 timers maraton. 

Anyway! Nå drar det seg til løpssesong, og jeg tror kroppen min begynner å bli klar for det. Litt mer usikker på hodet. Eller kanskje det er omvendt. Er så glad at alt er så lett å forstå!

Litt om oppladningen foran lørdagens mil i sentrum

Fredrikstadløpet ble brukt som døråpner, håper det gir det ekstra giret nå. Jeg har løpt en del intervaller de siste ukene, mer enn vanlig, men ikke mer enn det en bør heller. Så, ingen grunn til å være optimistisk liksom... Jeg har variert intervallene endel, ganske mange korte, fæle greier. Det skal liksom gi uttelling å trykke på terskelpuls med høy fart og korte pauser. Men jeg har ikke løpt noe særlig distanse med tempo, har løpt litt progressive økter - men vet ikke om jeg kan skrive det på den kontoen. Kanskje prøver jeg meg på 1 el 2 runder SRM i morgen. Vi får se om det går opp.

Her er noen av øktene jeg vil trekke frem "nøkkeløkter" for å finne vårformen - vel verdt å prøve ut for andre også!

  • 1000 m - 800 m - 600 m - 400 m - 200 m (ca 1 min pauser) Lang pause føre 5 x 200 m - 3 serier. Avslutning 200 m i "100m tempo"
  • 45/15 x 10, 2 serier og 1 halv serie (dvs 5 x 45/15)
  • 17 x 300 m (/100 m rolig pausejogg)
  • 16 km "langkjøring" med siste 8-9 km i maratonfart
  • Har også løpt en 4x4 økt og et par intervalløkter i parken som stort er 500m og 1000 m intervaller med 1 min passiv pause.

Tilfeldigvis har jeg ikke løpt langturer nå etter Fredrikstad, det var ikke planlagt - men kanskje det slår positivt ut!  Den siste uka nå satser jeg på å kutte ned på km, for å se om jeg kan finne litt overskudd i beina og hodet. Ike sikkert jeg kutter på antall økter, men kjører "lett og ledig"!

Prosjekt "bli mykere"

Jeg har tøyd og bøyd til den store gullmedaljen, og gjort store fremskritt. Jeg vet ikke om jeg kan kalle meg myk, men det er i allefall mer bevegelig der det skal være bevegelig. Egen bloggpost kommer om de heteste yogatipsene for støle løpere! Følg med, følg med. I mellomtiden kan du altså gjette på sluttiden min. Jeg har som mål å løpe i nærheten av 45 min. Heldigvis er nærheten er udefinert begrep.

Fjorårets antrekk, skal noe til å toppe det!

Fjorårets antrekk, skal noe til å toppe det!

Easy peasy (skjelver av skrekk)

Easy peasy (skjelver av skrekk)

 

Premiene er som forrige gang, minus den Edel vant:-)  Fristen for å legge inn kommentar her er lørdag kl 10:00