Ferietid betyr løpeturer på andre steder og til andre tider på døgnet. Det er to bra annerledes ting det! I dag skinte solen og det var en skikkelig deilig sommerdag her på Sørlandet. Jeg var litt vinglete på hva jeg skulle fylle dagens løpeøkt med - planer ble byttet hyppig, uten noen klar favoritt eller landing. Så, det ble en løpeøkt som ble til underveis. Og, det er helt ålreit det også!

En løype på delvis ukjente veier, som jeg håpte det skulle bli en passende tur ut av. Det var noen grusomme bakker også på denne "nye" veien, og jeg merket at usikkerheten rundt hvor lang og hard løypa var gjorde meg litt tilbakeholden på tempo. Men da jeg endelig fant tilbake til hovedveien (sjeldent så glad for å se slike kjedelige veiskilt!) og jeg skjønte at det ikke lå an til mer enn 15 k - ble det mer fart på beina da jeg turte løpe med høyere puls. Avsluttet med 5 -5:10 tempo de siste kilometerne, med et gjennomsnitt på 5:37. Puls midt i sone 3 - 131 i snitt. Det er mer enn godkjent på en slik fin sommerdag i juli. (Og løypa er virkelig alt annet enn lett)

Etter økta er det iskald dusj utendørs og etterfulgt av en helmanuell klesvask. Man må virkelig like å løpe når man er på hytteferie her!

 

IMG_2065.jpg