Det skal handle lite om Jane Austen, men det er en bok involvert.

IMG_2109.jpg

Jeg fikk låne denne av Jorunn som har vært med i parken de siste onsdagene i juni.  Med klar oppfordring om at den måtte leses. Etter å ha stotret meg et lite innhug i Thor Gotaas bok om løping var jeg litt skeptisk. Jeg har heller ikke vært helt på den der barfotbølgen. Vil gjerne prøve, men har ikke kommet så langt ennå.

Men boka er langt over forventning - og jeg har bare noen få sider igjen. Jeg skal ikke gi noe bokomtale, men jeg har i alle fall blitt inspirert til å løpe enda mer. Den handler også om å spise riktig og trene allsidig, og jeg har et håp om at det skal skje noe med min motivasjon her også. Men, ett skritt ad gangen her!

Ferie gir meg også mye tid og krefter til mer trening, men foreløpig har løpelysten overskygget styrkelysten - så mine daglige 5 min planker har blåst bort. Ingen bortforklaringer nødvendig. Fornuften har tapt for de gode følelsene løpingen gir meg. Men i dag - hoho! Hadde mest lyst til å løpe, men tenkte at tre på rad (18 k på søndag og 13.5 k i går) egentlig var nok - så jeg gikk for rolige 7.5 k som ikke skal kalles løping, men oppvarming til styrketrening. Kreativt, eller hva? 

Jeg er i alle fall utrolig stolt og fornøyd, 30 min med øvelser for mage, armer, bein og rygg. Så får vi ta en titt på alle de gode tipsene på matinntak da, sånn etter hvert.