På lørdag løper jeg høstens første konkuranse, endelig!

Fjorårets nykommer SkiLøpet var vellykket, og som intitativtaker til Treningscamp, må jeg støtte opp om SkiLøpernes arrangement, ettersom løpegruppa i Ski ble støpt etter Treningscamplesten! 

Transient

10 km løypa vi løp i fjor var litt hard, litt lang og passe variert - akkurat sånn en tikilometer skal være. Jeg tror den er uendret i år, og jeg både gleder og gruer meg til å smake på pulssone fem.  I fjor løp jeg inn til en tredjeplass i klassen min på tiden 48:30 - jeg har en klar ambisjon om å løpe fortere i år.  Med nye adioser, Grete style. Det blir heftige saker! 

De som har fulgt bloggingen min på Treningscampbloggen vet jo at jeg driver med sånne gjettekonkurranser før jeg skal løpe konkurranse. Det betyr at du kan gjette sluttiden min, og den som kommer nærmest får en liten premieoverraskelse. For å delta legger du inn tid og navn i kommentarfeltet her på denne bloggposten. Så enkelt altså.  

Lykke til:-)

Fotorettigheter kondis.no

Fotorettigheter kondis.no

Bildet er fra oppløpet i fjor. Skuldrene oppi ørene og ca femten graders vinkel i albuen er ikke effektiv og elegant løpestil. Yes I know.  Men jeg kom i mål, mer død enn levende. Det er da man kjenner best at man faktisk lever. Ikke sant?