Bare blæh, blæh, blæh

Tusen millioner dårlige unnskyldninger - men vet likevel ikke hvorfor jeg aldri fikk beina i gang i Ski.  Kanskje jeg rett og slett ikke er så god på ski.

Det er for fader ikke sånn det skal se ut

Det er for fader ikke sånn det skal se ut

Det var bare tungt fra første steg i dag, selv barneløpet på en halv kilometer var tungt. Alle raste fra meg i begynnelsen, men jeg tok da en del av de igjen etter noen kilometer. Sånn sett var det jo en positiv greie. Men, det er vel eneste lyspunkt.  I tillegg til sola som stekte og varma som om det var juli.

Jo, så er det hyggelig etter mål da. Løpskonkurranser er sosialt, "hard konkurranse" underveis, men latter og smil etterpå.  Dum som jeg var sa jeg til Marit og Anna at jeg håpte jeg ikke så de underveis, og med det mente jeg selvsagt at jeg skulle ha de bak meg. Ikke dritlangt og ute av syne foran. 

Fotorettigheter: kondis.no

Fotorettigheter: kondis.no

Egen tid ble 47:49, og det er ca 40 sekund bedre enn i fjor. Det er da enda noe å glede seg over.  Så, hvem vant gjettekonkurransen da?