Sesongen er over! Sesongen er over! Og ingen vet hva 2014 bringer av løping for oss lisensløse uten klubbtilhørighet. Kanskje var dette aller siste løp. Det er så trist. Det er virkelig trist. Er det noen vits å stå opp i morgen?

 

Uansett, det gikk jo fint i dag. Kroppen funka og løypa var lettløpt. Det ble en fin sesongavslutning, og resultatet er omtrent på persen fra april 2010. Så, da kan jeg vel konkludere med at jeg endelig er tilbake til nivået jeg var på før siste svangerskap. Det er da enda noe. Det er faktisk en hel del. For meg altså.

Resultat og splitt

Resultat og splitt

Jevnt og fint på de to rundene, og mange forbiløpinger på siste runden. Veldig fornøyd med at tempo var under 4:45 hele veien, jeg forsøkte å løpe i 4:40 tempo fra start - men jeg mista litt kontroll på tempo etter 4-5 km. Etter 15 km var alt bare surr i hue, så jeg løp på puls og bestemte meg for at jeg skulle bruke opp alt av energi. Syns ofte jeg har litt for mye igjen til spurten, og det hadde jeg ikke i dag. Så, jeg tapte to plasseringer siste 2-3 km. Men, jeg vant mange fler fra 15 km og inn:-)

Resutlatlista - topp femten

Resutlatlista - topp femten

Persen min fra 2010 er på 1:39:34 - og tida på klokka mi var 1:39:32 - men på Jessheim var det ikke mattestart. Litt kjipt, men det spiller ærlig talt ikke så stor rolle heller, er nesten samma tida.

Jessheim2013.jpg

På pulskurva syns jeg egentlig det ser ut som jeg burde løpt fortere litt tidligere. Jeg er nok altfor feig, som vanlig. Men, jeg fikk tredjeplassen i klassen da. Det er da noe. Det ble det også på Siw-Mette som løp inn til ny pers, Lea og Kristoffer fra Campen perset også.Hele reisefølget var godt fornøyd!  

Foto: Kristoffer Johansson

Foto: Kristoffer Johansson

Forøvrig er singlet og shorts relativt uvanlig i november. Men etter min mening var det helt passende. For sikkerhetsskyld hade jeg knytt en lett genser rundt livet, hvis det skulle være vind eller kaldere underveis. Den hang fint hele veien, som en god forsikring:-)

Fotorettigheter: gaupaas.com

Fotorettigheter: gaupaas.com

Meg og Matilde rett etter mål. Hun slo meg med 15 sekunder i dag, kult å fighte helt inn! Det var en annen dame som kom inn mellom oss, som jeg løp mye med underveis. Henne fightet jeg også med på Lørenskog, da slo jeg henne - nå tok hun meg. Så tiltross for at jeg løp raskere, ble jeg altså slått av to som jeg løp fortere enn da jeg løp treigere. Slå den! :-)