Endelig Oslo maraton; i år var det bra flyt i sporet! Litt trangt et par steder, spesielt i starten men Jeeez jeg har løpt mye mer sikk sakk og tut og kjør tidligere år. I tillegg var det bra med folk og musikk langs løypa, det gir mye energi! Tusen takk alle som bidro🌟🌟 (joa, det er fortsatt mange som heier kun på den de kjenner og står helt stille ellers). Det virker også som de ulike distansene nå har mer riktig tid mellom seg, slik at man ikke løper inn i en skikkelig hale av løpere (som i fjor!). Vi tok igjen det jeg antar var halvmaratonløpere, men det var ikke veldig problematisk.

Lenker til reportasjer på Sportsmanden, runnersworld og Kondis: 10 for Grete, halv og hel samt barneløpet og trippelen!  Andre som blogger om Oslo maraton (send meg gjerne lenke til din også!)

Jeg senket litt på ambisjon før start. Starten på tiern er sen, og programmet tett fra morgenen av - så følte meg ikke superpigg da det endelig ble min tur. Været var litt for bra, kroppen litt treig og viljen var ikke helt tilstede. Småpratet med Silja i startpulja før start, virket egentlig som vi begge var like ambivalente til hele greia;-)

Men jeg løp jevnt og fint, en liten knekk opp broa og i stortingsgt, men ikke verre enn jeg regnet med. Mange, mange som heiet av full hals på akkurat meg - og det var flere av de jeg ikke gjenkjente i farten. Gi deg gjerne til kjenne her i kommentarfeltet 👼🏼 Tuuusen takk! Ingrid Kristiansen var på plass også i år. Jeg syns det er så gøy at hun gjør det, og i år fortalte jeg henne hva jeg syns om det: ga henne en bamseklem i farta og ropte WELOVEYOU 😂 De gærne har det godt!

Foto fra sportsmanden.no

Foto fra sportsmanden.no

Kompiskjøring

image.jpg

Jeg hadde gjort en avtale med ei dame fra Stavanger og GTI om at vi skulle slå følge og bytte på å dra. Men jeg fant henne ikke i startfeltet. Tenkte jeg fikk gjøre jobben selv, men etter en km eller så, fikk jeg øye på en rygg med GTI singlet og grønne sko. Det var Britt-Hege!

Vi slo følge en stund, men jeg syns det var lite drahjelp tilbake! Fikk forklaring i målområdet på det da, sting ved operaen og da dro jeg visst fra henne. ( jeg trodde hun lå rett i rygg hele veien inn). Hyggelig å hilse på uansett, vi hadde en kort passiar også under Amsterdam maraton i fjor høst😊 

 

 

 

 

Oss amatører i mellom

image.jpg

Dette bildet lyver litt. Jeg startet ikke klokka på start, for jeg skjønte ikke når det var start pga ingen matte og ingen piping... Meeen eh så kom det ikke noe matte og no piping - så da starta jeg den etter en liten stund, sånn ca femten sekunder - utfra forskjellen på min klokke og resultatet jeg fikk på sms. Litt pinlig, men det gikk virkelig ikke helt tydelig frem at vi passerte startstreken altså 🙈🙊🙈🙊🙈 Kanskje jeg bare må innse at jeg nå er for gammel??

Uansett var det litt teit å ikke vite akkurat hva tida var underveis, jeg gjettet på noe mellom 10 og 20 sekund "for bra"- så helt forvirra var jeg dog ikke. Men eh, litt teit og pinlig. Da jeg kom til mål på 44:41 var jeg veldig usikker på om det var over eller under 45! 

Sms tida fra arrangør ble på 44:57, og det er første gang under 45 på norsk jord. Hurra for det og hurra for jevn løping. Og hurra for at jeg fikk tatt ut det jeg hadde. ( Tisse på seg etter målgang og bli mast på mens man ligger nede er lakmustesten) . Men jeg skal innrømme at jeg var mest letta over å nå dette målet nå endelig, mer enn jeg var glad.

Føler ikke at det var full klaff, men er fornøyd 👯 formen er et lite knepp opp💪🏻


Gøy med løpefest for hele familien også. Unga løp barneløp og mannen løp en bra halvmaraton. Mor heia og skrek i flere timer før egen løping. 


Mannen i fin fart på Aker brygge, han fikk det litt tungt på siste 5-6 km da. (Lite trening på han) 

Mannen i fin fart på Aker brygge, han fikk det litt tungt på siste 5-6 km da. (Lite trening på han) 

I dag løp forresten også jeg med TC singlet❤️❤️  Føltes godt!